Vyberte svoju krajinu alebo región.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Zvyšovanie takmer 2,2 miliardy dolárov!Chystá sa táto domáca spoločnosť Gan čoskoro zverejniť?

Najlepší výrobca GAN sa konečne vydá na verejnosť!

Práve teraz, podľa najnovších správ od IFR, dcérskej spoločnosti spoločnosti Reuters, spoločnosť Ennostar Inc. plánuje IPO v Hongkongu už v tomto roku, s cieľom získať približne 300 miliónov dolárov (približne 2,16 miliárd RMB).

V súčasnosti spoločnosť EnNostar Inc. spolupracuje s CICC a CMBC International na procese IPO.

Spoločnosť Ennostar Inc. bola založená v roku 2015, je globálnym lídrom v Gan IDM.Začiatkom februára tohto roku spoločnosť Ennostar Inc. oznámila sériu úspechov na rok 2023 - do decembra prepravenie spoločnosti GAN spoločnosti GAN prekročilo 500 miliónov kusov a najprv sa umiestnilo na prvom mieste v podiele na trhu.

Pokiaľ ide o projekty, spoločnosť EnNostar Inc. v posledných rokoch aktívne rozširuje výrobu:

Už v novembri 2017 spoločnosť Ennostar Inc. založila a začala výrobu prvej 8-palcovej 8-palcovej výrobnej linky GAN na svete v Zhuhai.

V júni 2018 bol oficiálne zriadený projekt EnNostar Inc. Suzhou;V júni 2021 oznámila hromadná výroba 8-palcová výrobná linka na báze kremíka Suzhou.

V novembri 2023 spoločnosť Ennostar Inc. oficiálne otvorila globálne výskumné a vývojové centrum v Suzhou, pričom začala výskum 8-palcových zariadení GAN a ďalších technológií, ktorého cieľom bolo vybudovať novú základňu výskumu a vývoja pre široké bandgap polovodičové materiály a zariadenia.Súbežne, spoločnosť EnNostar Inc. tiež usporiadala ceremoniál podpisu pôžičiek pre „projekt rozširovania kapacity druhej fázy 8-palcovej výrobnej linky GAN ChIP na báze kremíka“ (t. J. Tretia fáza syndikovanej pôžičky), čím zabezpečila pôžičku na financovanie projektov1,3 miliardy RMB na podporu plánov rozširovania spoločnosti na ďalšie dva roky.

















Pokiaľ ide o vývoj nových produktov a rozširovanie trhu, minulý rok spoločnosť EnNostar Inc. uviedla na trh výrobky, ako napríklad 700 V vysokonapäťový GAN;Pre vysoké výkonné trhy, ako sú servery a fotovoltaika, bolo predstavených 650V produktov, aby sa pripravili na ďalšie aplikačné scenáre.Už v roku 2021 spoločnosť EnNostar Inc. hromadne vyrábala svoje vlastnícke obojsmerné vedenie VGAN Products a predstavila ich do Smartphones OPPO, čím sa v tom čase stala prvým čipom GAN na svete, ktorý sa v tom čase použil vo vnútorných prepínačoch inteligentných telefónov.

Predpokladá sa, že spoločnosť Ennostar Inc. si v oblasti GAN zachováva pozitívnu dynamiku.Ak bude tento rok úspešný vo svojom IPO, jeho budúca výkonnosť bude ešte viac očakávaná.