Vyberte svoju krajinu alebo región.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Získa priemysel v rámci epidémie príležitosti alebo sa dostane do studenej zimy?

V roku 2019 sa celé odvetvie panelov nachádza v situácii „podstatného poklesu dodávok a„ nekonečných kotácií “, ale neočakávané je, že katastrofa v tomto roku skutočne náhle zmenila túto situáciu. S novou korunou Wuhan Vypuknutie zápalu pľúc zasiahlo postupne Čínu a dokonca aj zahraničný priemysel a priemysel panelov sa nedá udržať ďalej.

Čo sa teda deje s týmito výrobcami panelov?

BOE: Normálna výroba na výrobných linkách v celej krajine a teraz to nemá veľký vplyv

Je zrejmé, že výrobná linka spoločnosti BOE Wuhan 10,5 je nová výrobná linka spoločnosti. Aj keď sa celkový pokrok oneskoril, nemá to veľký vplyv na celkovú prevádzkovú situáciu. Súčasne je bežná výroba a prevádzka ďalších miestnych závodov spoločnosti.

Zamestnanci spoločnosti BOE zdôraznili: „Linka Wu-chan je nová výrobná linka. V súčasnosti nie je veľa výstupov a stále prebieha proces zvyšovania výrobnej kapacity. Ak bude v budúcnosti pokračovať v epidemickej kontrole, môže sa postupovať pri šplhaní. byť trochu pomalší. Povedal, že to nemal veľký dopad. ““


Okrem toho príslušná osoba zodpovedná za spoločnosť Chongqing BOE tiež uviedla, že počas jarného festivalu BOE tiež pracuje nadčas a pokračuje vo výrobných a prevádzkových činnostiach.

Zároveň BOE nedávno vyhlásila, že spoločnosť ako hlavný priemyselný projekt v rôznych mestách udržiava úplnú a úzku komunikáciu s miestnymi samosprávami. Miestna vláda poskytla spoločnosti veľkú podporu v rôznych aspektoch, napríklad v doprave, a súčasná epidemická situácia v každej prevádzke výrobnej linky je obmedzená.

Pokiaľ ide o otázku zásob surovín, spoločnosť BOE uviedla, že spoločnosť a dodávatelia na dodávateľskom trhu majú určité rezervy na uspokojenie potrieb súčasnej výroby. Spoločnosť okrem toho už mnoho rokov zaviedla diverzifikovaný dodávateľský systém a vplyv miestnych epidémií na bezpečnosť dodávateľského reťazca bol obmedzený.

Visionox: Epidémia nebude mať významný vplyv na výrobu a fungovanie spoločnosti

V oznámení vydanom 4. februára spoločnosť Visionox uviedla, že priemysel spoločnosti je priemysel zobrazovacích panelov, výrobný proces je jedinečný a výrobná linka musí počas celého roka nepretržite fungovať. Počas jarného festivalu výrobná linka spoločnosti pokračovala v produkcii riadnym spôsobom v súlade s plánom výroby a včas informovala príslušné vládne orgány o postupe výroby a opatreniach na kontrolu reakcie na epidemickú situáciu. V súčasnosti môže zásoby surovín výrobných liniek spoločnosti spĺňať súčasné výrobné potreby.


Zároveň v reakcii na dočasný nedostatok surovín, ktorý sa môže v budúcnosti vyskytnúť v epidémii, spoločnosť tiež zaisťuje dodávky surovín a operácie výrobnej linky prostredníctvom aktívnej koordinácie dodávateľov a logistických kanálov a úpravy výrobných stratégií. , Epidémia nespôsobí produkciu a fungovanie spoločnosti Veľký vplyv.

Shentianma: Zásoby materiálu môžu uspokojiť súčasné potreby výroby a následný vplyv nie je zatiaľ možné určiť

Shenzhen Tianma 4. mája oznámila, že podľa charakteristík odvetvia a dopytu na trhu si výrobná linka spoločnosti udržala nepretržitú výrobu a prevádzku počas jarného festivalu.

Na druhej strane spoločnosť zdôraznila, že výrobná základňa spoločnosti Wuhan Tianma Microelectronics Co., Ltd., dcérskej spoločnosti spoločnosti Wuhan Tianma Microelectronics Co., Ltd., predstavuje asi 20% z celkovej výrobnej kapacity. Z krátkodobého hľadiska čelia logistika, návrat zamestnancov a dodávky niektorých surovín určitým tlakom.

Zároveň v reakcii na otázku materiálového inventára Chi Yunfeng, osoba zodpovedná za operačné centrum Shenzhen Tianma, uviedla, že zo súčasnej situácie môže materiálny inventár spoločnosti spĺňať súčasné a určité výrobné potreby. Spoločnosť má tiež aktívne koordinované logistické kanály s dodávateľmi. Vyjednávať, požiadať o podporu príslušné orgány atď., A snaží sa zabezpečiť, aby následné suroviny vstupovali na trh na požiadanie. Spoločnosť venuje veľkú pozornosť zmenám v epidemickej situácii a udržiava plynulú komunikáciu s partnermi v dodávateľskom reťazci v dodávateľskom reťazci a včas upravuje a upravuje dodávateľský reťazec.

Chi Yunfeng zdôraznil, že epidémia je celonárodná a priemyselné reťazce proti prúdu a po prúde sú do istej miery ovplyvnené. Výrobné linky spoločnosti pokračovali vo výrobe a prevádzke počas jarného festivalu. Prostredníctvom pridelenia výrobnej kapacity rôznych základných realitných línií môže dodávka modulových zásielok splniť existujúce potreby zákazníkov.

Za zmienku stojí, že ako hlavný dodávateľ zobrazovacích obrazoviek pre rôzne lekárske výrobky od vypuknutia epidémie zvýšili významní zákazníci spoločnosti Shenzhen Tianma zvýšený dopyt a niektoré výrobky naliehavo potrebujú. V tejto súvislosti Shenzhen Tianma uviedla, že od prijatia aktuálnej objednávky sú objednávky zákazníkov postačujúce a neboli prijaté žiadne úpravy na zníženie objednávok alebo znížení. V súčasnosti je epidemická situácia stále v procese vývoja a zmien. Následný vplyv na priemysel sa zatiaľ nedá určiť. Faktory, ktoré určujú, či sú zmeny na vstupe alebo na výstupe väčšie, je potrebné vykonať konkrétne hodnotenie na základe skutočných zmien, ktoré nasledujú.

TCL Huaxing: Niektoré výrobné materiály, ktoré sú postihnuté epidémiou, môžu mať krátkodobé oneskorenie

2. TCL Group vydala oznámenie o reakcii spoločnosti na nové prepuknutie koronavírusu v roku 2019.

Spoločnosť TCL vo svojom oznámení uviedla, že továrne spoločnosti Huaxing t3 a t4, ktoré vyrábajú malé a stredné výrobky, sa nachádzajú vo Wu-chane. Počas jarného festivalu sa plánovala výroba a prevádzka a súčasné prepravné kanály pre hotové výrobky sú normálne.

V súčasnosti môže materiálny inventár spoločnosti spĺňať súčasné výrobné potreby, ale v dôsledku epidemickej situácie môže dôjsť k krátkodobému oneskoreniu dodávok niektorých výrobných materiálov v dôsledku faktorov, ako je oneskorené obnovenie práce dodávateľmi a zlá logistika. Spoločnosť má aktívne koordinované logistické kanály a dojednáva záruky so strategickými dodávateľmi. Spôsob, ako posúvať materiály na trh podľa potreby. Spoločnosť včas upraví svoje výrobné a prevádzkové stratégie podľa epidemickej situácie a zmien na trhu.

Sharp: Dopad sa rozširuje, zváži presun výroby z Číny

Sharp, jeden z dodávateľov obrazovky pre iPhone, nedávno uviedol, že ak by sa vplyv rozšíril, zvážila by presun výroby z Číny.

Viceprezident spoločnosti Sharp Masaki Nomura vo finančnej správe 4. apríla uviedol, že ak bude vplyv epidémie pneumónie vo Wu-chane predĺžený, zváži presun výroby z Číny do iných regiónov.

Predchádzajúce správy o trhu poukázali na to, že spoločnosť Sharp plánuje postaviť najväčšiu továreň na výrobu LCD panelov v Guangdongu. Očakáva sa, že celková investícia dosiahne 1 bilión jenov. Očakáva sa, že projekt sa začne s výstavbou v roku 2020. Teraz sa zdá, že je plný neznámych.

Innolux: Pevnina sa nezačala, nedá sa robiť predpoveď

Rozumie sa, že továreň na výrobu panelov Innolux Taiwan v Číne zriadila továrne v Nanjing a Ningbo, ale ešte sa nezačali.

Innolux Nanjing je továreň na výrobu zadných modulov pre malé a stredné panely, zatiaľ čo Ningbo je továreň na moduly pre výrobky z IT a automobilových panelov. Vďaka zintenzívneniu novej epidémie vírusu koruny zaviedli Nanjing aj Ningbo uzavretú správu založenú na komunite. Innolux poukázal na to, že keďže tieto dva závody spolupracujú s politikou jarného festivalu obnovenia dovolenky na pevnine, ešte nezačali s výstavbou, takže nie je možné robiť predpovede vplyvu. ,

AUO: Ak epidemická situácia nebude z krátkodobého hľadiska kontrolovaná, bude mať väčší vplyv na následnú výkonnosť

AUO, ďalší výrobca panelov na Taiwane, nedávno uviedol, že hoci továreň AUO v pevninskej Číne nebola počas jarného festivalu zatvorená a stále existuje inventár na uspokojenie potrieb trhu, stále čelí dodávateľom, zákazníkom, ktorí neobnovili prácu, a miestne samosprávy v celej krajine. Tri hlavné výzvy vrátane prísnej kontroly.

Predseda a generálny riaditeľ AUO Peng Shuanglang na 6. francúzskej tlačovej konferencii zdôraznil, že AUO má výrobné závody v Suzhou, Kunshan a Xiamen. Udržiava výrobu počas jarného festivalu a nedochádza k žiadnemu odstaveniu, takže nie je problém obnoviť prácu. Oneskorené obnovenie práce zo strany dodávateľov a zákazníkov, spojené s vplyvom dopravy, však bude mať dopad na suroviny, hotové výrobky, výrobu a prepravu a predaj. Ak sa epidemická situácia v krátkom čase nekontroluje, materiály a prepravné podmienky budú nepravidelné a budú ukotvené. Pokles má veľký vplyv.

Dá sa povedať, že náhla epidemická situácia sa naďalej rozširovala a továrne a výrobné linky v postihnutých oblastiach boli viac-menej zasiahnuté. Z krátkodobého hľadiska to pomôže výrobcom panelov odstrániť zásoby a zmierniť nadmernú ponuku na trhu. Zároveň je tiež dobrým javom pre dodávateľov panelov, aby prestali klesať a obnovovali ceny panelov; ak však epidémia nebude z krátkodobého hľadiska účinne kontrolovaná, očakáva sa, že výrobné operácie budú ovplyvnené na dlhú dobu a dodávateľský reťazec môže dokonca čeliť nedostatkom, ktorý sa nevyhnutne urýchli. Priemysel je zamiešaný a priemysel panelov pravdepodobne vstúpi do ďalšej „studenej zimy“. Z tohto dôvodu musíme aktívne reagovať na prevenciu a kontrolu epidémie a minimalizovať škody skôr, ako vyriešime okamžitú potrebu.