Vyberte svoju krajinu alebo región.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Reuters: Čínska vláda súhlasí s obnovením práce v závode Hon Hai Zhengzhou

Ázijské hodnotenie spoločnosti Nikkei 8. augusta informovalo, že čínska vláda na pevnine pozastavila 10-dňový plán obnovenia tovární Hon Hai Group v továrňach spoločnosti Shenzhen a Zhengzhou v dôsledku rozšírenia novej epidémie vírusu koruny. Zdroje však nedávno odhalili, že Hon Hai získal súhlas od pevninskej vlády a závod Zhengzhou bude pokračovať v práci podľa plánu.

Agentúra Reuters dnes uviedla anonymný zdroj, ktorý uviedol, že Hon Hai dostal súhlas od vlády pevniny, aby pokračoval v práci v závode Zhengzhou. Zároveň zdroj odhalil, že Hon Hai stále bojuje s pevninskými orgánmi o obnovenie závodu v Shenzhene.

Závod spoločnosti Hon Hai Group v Zhengzhou je hlavnou výrobnou základňou spoločnosti iPhone, ktorá je zodpovedná najmä za sériu telefónov iPhone 11, iPhone SE2 atď. Posledná správa Tianfenga, medzinárodného analytika Guo Mingxuana, poukázala na to, že továreň, ktorá mala pôvodne v pláne pokračovať v práci 10. februára, sa teraz odložila najmenej o 1 týždeň, očakávaná miera návratnosti je asi 40-60%.

Hon Hai na túto záležitosť neodpovedal.