Vyberte svoju krajinu alebo región.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Vyladenie výskumu: Očakáva sa, že globálna hodnota produkcie zlievarenských doštičiek Q1 sa zvýši o takmer 30% ročne, epidemická situácia sa odrazí v Q2.

Podľa analýzy výskumnej a vývojovej agentúry TrendForce's Topology Industrial Research Institute, zlievarenský priemysel v prvom štvrťroku pokračoval v vstrekovaní objednávok a doplňovaní zásob v poslednom štvrťroku a celková hodnota produkcie sa v porovnaní s predchádzajúcim rokom znížila o 2%. štvrťroku. Očakáva sa však, že z hľadiska celého roka, ktorý bude ťažiť z nižšieho základného obdobia v rovnakom období minulého roka, sa jeho ročný nárast zvýši o takmer 30%. Nová korunová pneumónia však zasiahla svetový trh, spomalila sa dynamika hospodárskeho rastu a existuje dopyt po premenných, ktoré môžu oslabiť budúcu rastovú silu.

Okrem toho sú traja najlepší predajcovia v globálnom príjme zlievarenských doštičiek Q1 stále TSMC, Samsung a GF, čo je v súlade s minuloročným hodnotením Q4.


Správa poukázala na to, že hoci Q1 2020 je tradičným mimosezónnym obdobím, odhady výnosov väčšiny zlievárenských doštičiek sa zvýšili, čo odráža očakávania oživenia odvetvia polovodičov v roku 2020, zvýšeného dopytu po kľúčovom vývoji a doplnenia zásob zákazníkov; Avšak v dôsledku dopadu novej korunovej pneumónie, narušenia zavedeného výrobného programu výrobcov dodávateľského reťazca, čo bude mať vplyv na protiprúdový priemysel polovodičov. V súčasnosti je väčšina objednávok zlievarní oblátok v roku 2020 normálna a neovplyvní výkonnosť prevádzky v roku 2020 v Q1. Čas spomalenia je neistý a negatívne účinky spôsobené epidémiou pravdepodobne s najväčšou pravdepodobnosťou odzrkadlia výnosnosť Q2 2020.