Vyberte svoju krajinu alebo región.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Spoločnosť Nowi bude rázne rozvíjať PMIC získavajúce energiu a získava 10 miliónov dolárov

Podľa analógových správ spoločnosti eeNews spoločnosť Nowi BV nedávno získala kolaudáciou financovania vlastného kapitálu 10 miliónov dolárov. Toto kolo financovania sa bude investovať najmä do produktov PMIC s cieľom komerčnej výroby v roku 2020.

Financovanie poskytovala spoločnosť Disruptive Technology Ventures (DTV) so sídlom v Amsterdame.

Je zrejmé, že v roku 2018 spoločnosť DTV spolupracovala s holandskou vládou s cieľom poskytnúť spoločnosti Nowi počiatočné financovanie, aby jej umožnila vykonávať technologický výskum a vývoj a pomohla mu získať viac patentov.

Generálny riaditeľ spoločnosti Nowi Simon van der Jagt kedysi povedal: „Prvý produkt PMIC na získavanie energie NW-A2.3 uvedieme v prvej polovici roku 2020 a potom budeme ďalej rozširovať naše obchodné aktivity.“

Nowi povedal, že chce využiť toto kolo finančných prostriedkov na vybudovanie obchodného modelu a široko ho použiť v aplikáciách internetu vecí a spotrebiteľských zariadeniach, ako sú inteligentné hodinky a iné nositeľné odevy.

Rozumie sa, že spoločnosť Nowi v roku 2018 oznámila, že integrovala svoju technológiu do modulu inteligentných hodiniek MMT, ktorý prevádza energiu svetla na elektrinu a poháňa nové hybridné hodinky. Odvtedy dokázala spoločnosť Nowi dokázať, že jej technológia podporuje používanie úzkopásmových čipov IoT spoločnosti Huawei.

Spoločnosť Nowi tvrdí, že jej technológia je kompaktná a vyžaduje málo externých komponentov v porovnaní s inými metódami. Môže súčasne využívať viac zdrojov energie (solárne, mechanické, tepelné a rádiové).

Van der Jagt povedal: „Toto je nová topológia, ktorá vyžaduje menej externých komponentov na dosiahnutie 80% až 90% konverznej účinnosti.“ Poznamenal tiež, že „používanie Nowi PMIC môže znížiť počet externých komponentov najmenej o 15. Použitie týchto komponentov môže pridať ďalší 1 $ k kusovníku a ďalší 1 PCB oblasť za 1 USD.“

Van der Jagt uviedol, že jedným z kľúčov k úspechu v IoT a spotrebiteľských aplikáciách bude schopnosť podporovať časté prieskumy energie prostredníctvom adaptívnych PMIC (dokonca aj strojovo naučených čipov). Takisto potrebuje vyvinúť viac spôsobov použitia, aby uspokojila dopyt na trhu.