Vyberte svoju krajinu alebo región.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Qualcomm: Vyrába 5G čipové produkty tretej generácie, založené na 5G termináli Qualcomm, ktoré prekročili 230 modelov

Podľa China Financial Information Network, 10. novembra, na čínskom medzinárodnom dovoznom veľtrhu Qualcomm 10. novembra spoločnosť Qualcomm uviedla, že robí tri generácie 5G čipových produktov súčasne. Viac ako 230 terminálov 5G je navrhovaných a vyvíjaných na základe Qualcomm.

Zároveň spoločnosť Qualcomm vystavila v kabíne niekoľko inteligentných terminálov 5G a špičkovú technológiu 5G. Spoločnosť Qualcomm uviedla, že aktívne zrýchľuje komercializáciu 5G a v súčasnosti sa navrhuje a vyvíja viac ako 230 5G terminálov využívajúcich riešenia Qualcomm 5G.

Uvádza sa, že spoločnosť Qualcomm uviedla, že zobrazuje 5G komerčné smartfóny vrátane spoločností Lenovo, Nubian, OnePlus, OPPO, vivo a China Mobile. Spoločnosť Qualcomm uviedla, že v záujme lepšej podpory procesu vývoja 5G spoločnosť Qualcomm v septembri oznámila, že urýchli komerčný proces 5G vo veľkom meradle prostredníctvom portfólia produktov 5G mobilných platforiem radu Inter-Baolong 8, 7 a 6.

Na výstave Qualcomm vystavil aj viac ako 10 5G modulov, ktoré spoločne vyvinuli Qualcomm a čínski partneri. Meng Pu, predseda čínskeho regiónu, tiež uviedol: „Šesťdenná výstava Expo plne preukáže tempo a trend rýchleho rozvoja 5G v Číne. Vďaka otvorenej platforme spolupráce Expo prostredníctvom spolupráce s priemyslom Hĺbková komunikácia nám pomáha objasniť následnú produktovú stratégiu a plánovanie, ktoré nám spolu s našimi ekologickými partnermi pomôžu urýchliť vývoj a nasadenie 5G v Číne a vo svete. ““