Vyberte svoju krajinu alebo región.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Nová kolekcia! Spoločnosť Huawei uviedla na trh prvý bezdrôtový čip Bluetooth a nízkoúčinnú technológiu Bluetooth Kirin A1

6. septembra spoločnosť Huawei na konferencii IFA 2019 v Berlíne v Berlíne oficiálne vydala prvý bezdrôtový čip s technológiou Bluetooth a nízkou účinnosťou Bluetooth, čip Kirin A1, s vynikajúcou schopnosťou blokovania a vysoko výkonným dvojkanálovým pripojením Bluetooth. Medziročné oneskorenie sa zníži o 30%, prenosová rýchlosť sa zvýši o 2,8 krát a reprodukuje sa bezstratová kvalita zvuku s vysokým rozlíšením!

Výkonný riaditeľ spoločnosti Huawei v oblasti spotrebiteľských služieb Yu Chengdong tiež predstavil prvý bezdrôtový headset FreeBuds 3 vybavený čipom Kirin A1, ktorý je malý a výkonný. S otvoreným dizajnom slúchadiel je to prvá skutočná bezdrôtová náhlavná súprava s otvoreným dizajnom, ktorá podporuje aktívne znižovanie hluku a účinne eliminuje okolitý hluk.

V porovnaní s AirPods 2 sa Huawei FreeBuds 3 nabíja rýchlejšie, vydrží dlhšie a má nižšiu latenciu. Rozumie sa, že Freebuds 3 môže umožniť obojsmerné pripojenie Bluetooth, čo má výhodu v znížení latencie o 30% a spotreby energie o 50%. Tieto výhody sa však môžu prejaviť iba pri pripojení telefónov Huawei.

Okrem toho každá náhlavná súprava vo Freebuds 3 poskytuje až 15 dB redukciu okolitého hluku s latenciou až 190 ms. Pracuje tiež s kostným senzorom na detekciu hlasových vibrácií nositeľa, a tým zvyšuje jasnosť hovoru.

Pokiaľ ide o výdrž, vydrží Freebuds 3 4 hodiny a je dodávaná s 20-hodinovou výdržou batérie.

Rozumie sa, že tento headset má dve farby - čiernu a bielu a niektoré oblasti sa budú predávať budúci mesiac.