Vyberte svoju krajinu alebo región.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Má objednávka blokády proti spoločnosti Huawei nejaký účinok? Zlieváreň arzénu Gallium arsenid pozitívne hodnotí dopyt po mobilných telefónoch

Americká vláda 15. mája oznámila, že zreviduje „pravidlá priameho zahraničného produktu“ a „zoznam subjektov“ s cieľom ďalej rozšíriť rozsah blokády proti Huawei. Nové nariadenia budú mať priamy vplyv na zásobovanie čipovou sadou spoločnosti Huawei a dodávateľský reťazec môže byť ovplyvnený spoločne.

Podľa taiwanských médií Digiimes sú však taiwanské zlievárne arzenidu gália vrátane Wenmao stále optimistické, pokiaľ ide o strednodobé a dlhodobé vyhliadky na dopyt po mobilných telefónoch.

Uvádza sa, že veľa zlievarenských taiwanských arzenidov gália má príkazy od spoločnosti Huawei, čo môže byť ovplyvnené aj novými nariadeniami USA.

V tomto ohľade zdroj uviedol, že najhorší scenár je, že trhový podiel mobilných telefónov spoločnosti Huawei môžu byť rozdelené konkurentmi, ako sú Apple, Samsung, Xiaomi, OPPO and vivo, ale trh s mobilnými telefónmi PA znova získa rovnováhu. Inými slovami, konkurenti spoločnosti Huawei tiež zaplnia svoje voľné pracovné miesta v objednávkach PA.

Správa poukázala na to, že Wenmao a jeho dva hlavné náprotivky - Hongjieke a New Optoelectronics udržiavali v úzkej spolupráci s hlavnými spoločnosťami RF a PA IDM v USA, Európe a Japonsku, aby poskytli epitaxné čipy III-V. 6-palcová zlievárenská služba.

Zdroj poukázal na to, že z dlhodobého hľadiska sa očakáva, že IDM zvýši podporu ekosystémov iných ako Huawei a že zákazky na výrobu PA alebo RF budú pevne v rukách zlievarne arzenidu gália na Taiwane.

Zdroj dodal, že stabilná viditeľnosť objednávok zostáva v 4-6 týždňoch a v druhom štvrťroku 2020 nebude príliš ovplyvnená. Očakáva sa však, že Huawei / HiSilicon môže znížiť objednávky PA v treťom štvrťroku. Wen Mao však bude stále dokončovať rozširovanie kapacity o 5 000 tabliet mesačne pred koncom druhého štvrťroka 2020. Či bude ďalšie rozširovanie závisieť od skutočných potrieb zákazníkov a podmienok na trhu.