Vyberte svoju krajinu alebo región.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Podľa správ, že kontinentálni agenti zvyšujú ceny s cieľom získať MLCC od spoločnosti Murata, Yageo tvrdí, že bude naďalej venovať pozornosť trhovým podmienkam

Zdroje dodávateľského reťazca odhalili taiwanskej ústrednej tlačovej agentúre, že ponuka a dopyt pasívnych súčiastok je obmedzená, spolu s predĺženou dodacou lehotou veľkých japonských výrobcov, niektorí kontinentálni agenti zvýšili svoje ceny sami a vyžiadali si viacvrstvové keramické kondenzátory od produkty pasívneho výrobcu komponentov Murata (MLCC), ktoré sa usilujú o prioritu a zvýšenie úrovne zásob v reakcii na potreby zákazníkov.

Osoba poukázala na to, že dodacia doba výrobkov MLCC spoločnosti Murata sa predlžuje hlavne z dôvodu dodávky vysoko prispôsobených výrobkov MLCC, ktoré sa používajú v automobilovom a priemyselnom priemysle. Aktuálna priemerná doba dodania presahuje 112 dní a najdlhšia doba dodania je 180 dní. Výrobky s vysokými špecifikáciami a vysokou kapacitou majú najdlhšiu dodaciu dobu.

Pokiaľ ide o to, či táto novinka ovplyvní predajnú cenu a stav objednávok taiwanských výrobkov Yageo MLCC, spoločnosť Yageo odpovedala, že nebude komentovať stav objednávok prijatých rovnocennými osobami alebo inými spoločnosťami, a venovať náležitú pozornosť trhovým podmienkam, aby mohla odpovedať primerane. Spoločnosť taktiež nekomentuje ceny, ktoré sú určené ponukou a dopytom na trhu.

Taiwanské médiá poukázali na to, že miera využitia Yageo MLCC a čipových rezistorov sa stále zvyšuje a cieľom je dosiahnuť 90% mieru využitia MLCC a 80% mieru využitia čipových rezistorov do konca prvého štvrťroka tohto roka. Výrobná kapacita tantalového kondenzátora je naďalej plne nabitá. Továreň zabezpečí pracovnú silu na prácu nadčasy počas jarných slávností.

Prezident spoločnosti Murata Manufacturing Nakajima Nakajima v rozhovore pre zahraničné médiá pred niekoľkými dňami uviedol, že svetoví výrobcovia smartfónov ako Apple sú veľmi žiadaní a ponuka a dopyt po produktoch MLCC je obmedzený. Očakáva sa, že táto situácia bude pokračovať až do februára, ktorý sa koná na jar. Najmä dopyt po malých vysokokapacitných MLCC pre 5G smartphony je silný a súčasná miera využitia v továrni je takmer 100%.