Vyberte svoju krajinu alebo región.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Predseda WT Microelectronics hovorí o WPG Holdings: umiestnenie konkurentov

Po tom, čo spoločnosť WPG Holdings oznámila svoj podiel v spoločnosti WT Microelectronics, sa rozumie, že tieto dve strany zatiaľ nereagovali. Predseda WT Microelectronics Zheng Wenzong včera vyhlásil (27), že spoločnosť WPG Holdings je v prevádzke konkurentom. Pokiaľ ide o výmenu akcií s Xiangshuo, zdôraznil, že spoločnosť WT Microelectronics má dlhodobé investície do spoločností zaoberajúcich sa dizajnom IC a má úspešné prípady. Táto stratégia bola komplexne vyhodnotená. Len preto, že čas vzniku bol blízko, si všetci vymenili 171 miliónov akcií spoločnosti WT Microelectronics za výmenu akcií so spoločnosťou Xiangshuo, čo bolo spojené s pôvodne plánovaným súkromným umiestnením alebo súčasným zvýšením o 170 miliónov akcií, ale toto sú dve odlišné veci.

Zheng Wenzong povedal, že prípad na burze je strednodobý až dlhodobý vývoj. Obe strany to starostlivo vyhodnotili. Dokonca aj Asusco, materská spoločnosť spoločnosti Xiangshuo, je optimistická. Konverzný pomer akcií bol podrobne prediskutovaný.

Zhromaždenie akcionárov WT Microelectronics nebolo včera otvorené. Rozumie sa, že bez ohľadu na to, či sa otázky akcionárov týkajú návrhu, Zheng Wenzong odpovedal jeden po druhom. Zdôraznil, že spoločnosť WT Microelectronics pripisuje veľkú dôležitosť komunikácii s akcionármi a nebude sa pýtať falošných odpovedí: „Môžem vám povedať, na čo môžete odpovedať.“ Výška budúcich prípadov získavania finančných prostriedkov bude brať do úvahy aj zisky akcionárov a potreby financovania spoločnosti.

Zheng Wenzong verí, že spoločnosť WPG Holdings získala majetkovú účasť spoločnosti WT Microelectronics, takže o nej nie je potrebné hovoriť, ale spoločnosť WT Microelectronics sa z tohto dôvodu neprestane rozvíjať. Priznal, že v prvej minúte po vypočutí správy si pomyslel: „Je možné zlúčiť sa?“ Pomyslel si však a opýtal sa výrobcov v dodávateľskom a odberateľskom reťazci a odpoveď znie nie, takže predložil aj rôzne vonkajšie vysvetlenia.

Zheng Wenzong povedal, že ak v tomto roku nedôjde k žiadnej novej epidémii korunovej pneumónie, priemysel polovodičov by mal zjavne rásť, ale teraz je narušený a hospodársky dosah, ktorý je ním spôsobený, je stále nejasný. Nemá obavy z výrobnej stránky, ale obáva sa, že to ovplyvní dopyt na trhu.