Vyberte svoju krajinu alebo región.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Uverejnená polročná správa o akciách spoločnosti Vail: čistý zisk medziročne vzrástol o 1206,17%

V poslednej dobe boli správy o výkonnosti kótovaných spoločností za prvú polovicu roka zverejňované jedna po druhej. 20. augusta zverejnili akcie Weir tiež svoju polročnú správu. V roku 2019 akcie Weir úspešne dokončili akvizíciu spoločností Peking Haowei a Sibeike a výrazne sa zvýšila miera výnosov a ziskovosti. V prvej polovici roka, s využitím dividend rastu priemyslu SNŠ, bola jeho výkonnosť opäť dobrá.

Správa ukazuje, že v prvej polovici roku 2020 dosiahli akcie Weir celkové prevádzkové výnosy 8,043 mld. Juanov, čo predstavuje nárast o 41,02% v porovnaní so spätne upravenými celkovými prevádzkovými výnosmi toho istého obdobia v roku 2019; čistý zisk pripadajúci akcionárom kótovaných spoločností bol 990 miliónov juanov, čo bolo vyššie ako zisk zo retrospektívnej úpravy v rovnakom období predchádzajúceho roka, ktorý sa zvýšil o 1206,17%; bez vplyvu stimulačného plánu pre akcie s obmedzenou platnosťou na rok 2017 a výdavkov na odpisy v rámci programu s opciami na akcie 2019 počas vykazovaného obdobia, čistý zisk pripadajúci akcionárom kótovanej spoločnosti bol 1,077 miliardy juanov. Medziročné zvýšenie o 565,92%.

Od svojho založenia v roku 2007 sa akcie Weir zaoberajú obchodom s výrobou polovodičov a distribúciou výrobkov z polovodičov. V auguste 2019, keď akcie Weir dokončili akvizíciu spoločností Peking Howe a Spyco, jej hlavnou činnosťou je obchod s návrhom polovodičových výrobkov a obchod s distribúciou polovodičov. Spoločnosť zaoberajúca sa návrhom polovodičových výrobkov sa delí na produkty obrazových snímačov a ďalšie výrobky polovodičových zariadení. Senzorické produkty prevádzkujú hlavne Howe Technology a Spyco. Najdôležitejším produktom je čip snímača obrazu CMOS.

Správa ukazuje, že v prvej polovici roka dosiahli akcie Weir akcie v oblasti polovodičového dizajnu tržby 6,81 miliárd juanov, čo predstavuje 85,85% z hlavných obchodných príjmov v prvej polovici roka, čo predstavuje nárast o 42,69% v porovnaní s rovnaké obdobie predchádzajúceho roka po retrospektívnej úprave; obchod s polovodičmi v oblasti distribúcie dosiahol tržby vo výške 1,136 miliárd juanov. V prvom polroku dosiahol 14,15% z hlavných obchodných príjmov, čo predstavuje nárast o 32,45% v rovnakom období minulého roka. Je vidieť, že hlavný príjem akcií Weiru pochádza z podnikania v oblasti dizajnu polovodičov a väčšina súčasnej časti podnikového príjmu pochádza z Pekingu Haowei a Sibeike.

Akcie spoločnosti Weir uviedli, že investície spoločnosti do výskumu a vývoja v oblasti polovodičového dizajnu v prvej polovici roka predstavovali 987 miliónov juanov, čo predstavuje 14,33% z tržieb z predaja polovodičov v oblasti dizajnu. Na základe neustáleho zvyšovania investícií do výskumu a vývoja pôvodných typov výrobkov spoločnosť naďalej zvyšuje investície do výskumu a vývoja v oblasti čipov obrazových snímačov CMOS. Na konci vykazovaného obdobia má spoločnosť 4397 patentov, z toho 4 030 patentov na vynález, 132 úžitkových vzorov; 1 dohoda o patentovej spolupráci, 128 práv na dizajn usporiadania integrovaného obvodu a 106 autorských práv na softvér.

V oblasti obrazových snímačov sme v prvej polovici roka uviedli na trh obrazový snímač OV64B s 0,7um malými pixelmi a rozlíšením až 64 miliónov. Vydala tiež prvý obrazový senzor automobilu OX03A2S s technológiou Nyxel; v oblasti senzorov dynamického videnia sa jej spoločnosť Subsidiary Xinlun Technology ujala vedenia v zavádzaní snímačov rozlíšenia 1M na svete. V súčasnosti spoločnosť pokračovala vo vývoji výkonnejších čipov senzorov dynamického videnia a spolupracuje s následnými zákazníkmi na vývoji aplikácií založených na tomto čipe.

Pokiaľ ide o ďalšie polovodičové čipy, akcie Weir tiež neustále vyvíjajú a zavádzajú nové produkty. Napríklad v oblasti čipov na správu napájania sú Weirove akcie prvé, ktoré vyvinuli vysokofrekvenčné pásmo a vysoký pomer odmietnutia (100K ~ 1MHz, najnižšia hodnota PSRR dosahuje 55 dB alebo viac) LDO a súčasne sa vyvinula ultrafialová jednotka 0,5uA ultra nízky LDO; V poli integrovaného čipového ovládača displeja (TDDI) sa začala sériová výroba produktu TDDI TD4150 s rozlíšením HD 720 * 1600 a podporou panela a-Si Dual Gate Panel.

Za zmienku stojí, že po akvizícii spoločností Beijing Haowei a Sibeike v minulom roku akcie Weir shares opäť začali akvizíciu v prvej polovici tohto roka. Akcie Weir 14. apríla oznámili akvizíciu integrovaného čipového a ovládacieho displeja s integrovaným ovládačom LCD dotykových a displejových ovládačov (podnikanie TDDI) so sídlom v Ázii spoločnosťou Synaptics Incorporated a uviedli, že touto akvizíciou majú v úmysle zvýšiť obchod s čipovými a obrazovkovými ovládačmi. Rozloženie produktu. Odvetvie sa domnieva, že ak úspešne dokončí akvizíciu, očakáva sa, že ďalej obohatí a zlepší rozloženie svojich výrobkov