Vyberte svoju krajinu alebo región.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Prichádza vlna AIoT, STMicroelectronics: Mikrokontroléry urýchľujú vývoj komponentov duše

Výskumný ústav Jibang (22) usporiadal spravodajský seminár s cieľom pozvať na účasť kľúčových aktérov, ako sú STMicroelectronics, Xilinx a National Instruments. Medzi nimi Yu Yihong, marketingový projektový manažér spoločnosti STMicroelectronics Asia Pacific, povedal, že v budúcnosti nebude globálny konkurenčný vzťah v AIOT, ale mal by aktívne spolupracovať na rozvoji celého ekosystému AI.

Jibang poukázal na to, že príchod vlny AIOT, masívne dáta, presnosť analýzy a hardvérová účinnosť poháňajú AI z cloudu na koncové zariadenie a súčasne tlačia trend hraničného výpočtu v kombinácii s AI.

Zeng Bojun, analytik Tupperského priemyselného výskumného ústavu v Jibangu, uviedol, že v posledných rokoch sa objavila vlna inteligentnej výroby. Napríklad nemodigitálny domáci výrobný priemysel postupne prijal nástroje odvodené z veľkých rámcov, ako sú IIOT, AIOT a Edge AI, a vstúpil do trendu diverzifikácie. A vlna inteligencie s obrovskými údajmi ako jadrom.

Povedal, že integrácia virtuálnej a reálnej sa stala novou obchodnou príležitosťou vo výrobnom priemysle. Globálny trh presadzuje príslušné politiky. Odhaduje sa, že globálny inteligentný výrobný trh dosiahne v roku 2022 370 miliárd dolárov a zložená ročná miera rastu v rokoch 2019-2022 dosiahne 10,7%.

Komponenty a riešenia súvisiace s AI zohrávajú úlohu pri riadení zrýchleného rozvoja priemyslu AIOT. Preto bol na dnešnom seminári pozvaný aj Yu Yihong, marketingový projektový manažér spoločnosti STMicroelectronics Asia Pacific, s výnimkou predstavenia mikrokontroléra spoločnosti (MCU). Produktová technológia a aplikácia sériového typu, ako predstaviť technológiu špičkových výpočtov, prekonať dilemy a bezpečnostné výzvy spojené s vývojom AIOT a pomôcť zákazníkom urýchliť aplikáciu v inteligentných výrobných, automobilových a iných inteligentných termináloch.

Yu povedal, že globálne spoločnosti ako Google a Intel v súčasnosti vyvíjajú AI čipy. Ako továreň MCU veríme, že budúcnosť nebude v AIOT konkurenčným vzťahom, ale bude aktívne spolupracovať na rozvoji celého ekosystému AI.

Odhalil, že najnovšie produkty spoločnosti MCU poskytujú vysokorýchlostné komunikačné rozhranie a počítačové možnosti a môžu vykonávať spracovanie úloh v reálnom čase, najmä zacielenie na zber údajov, senzory a ďalšie aplikácie; Okrem toho je optimistický hybridný MCU trendom novej generácie produktov, AI aj výpočtových funkcií. Môže sa použiť na brány, priemyselnú automatizáciu a konektory.

Okrem toho Weng Yuxiang, manažér priemyselného lekárskeho trhu Xilinx, skúma, ako vytvoriť inteligentnú platformu IoT s eko-partnermi z dvoch hľadísk operačných technológií (OT) a informačných technológií (IT) a pre inteligentnú výrobu, mestskú, lekársku a V odvetviach, ako je energetická sieť, zdieľajte používanie OT spoločnosťou, hardvérovú platformu pre vývoj IT s vývojovými nástrojmi a inými súvisiacimi riešeniami hlbokého učenia a ako sa vyhnúť riziku zmien v nových štandardoch a trendoch IIoT.