Vyberte svoju krajinu alebo región.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Trhový podiel na pevnine stúpa a odhaduje sa, že pamäťová továreň ESMT rastie počas celého roka oproti trendu.

Factory IC design factory ESMT usporiadal finančnú správu 25., s potešením na výhľad trhu, spoločnosť verí, že hoci environmentálna neistota zostáva vo štvrtom štvrťroku, ale ponuka a dopyt po hlavnej pamäti je stabilný, objednávky inteligentných reproduktorov sa rozvíjajú, Očakáva sa, že príjmy zo štvrtého štvrťroka budú rovnaké. Je to tretia sezóna s rekordne vysokou úrovňou; Očakáva sa, že medziročne porastie o viac ako 1%, čo je lepšie ako 30-40% -ný pokles vo všeobecnom priemysle.

Predseda Chen Xinghai povedal, že pod vplyvom čínsko-americkej obchodnej vojny, časti dynamickej pamäte s priamym prístupom spoločnosti (DRAM), sú najväčšími konkurentmi taiwanské továrne, ako sú Yuchuang, Winbond, atď. obrat Jediný prínos nie je veľký. Zosilňovač triedy D, hlavným oponentom je Texas Instruments, táto časť z nás dostala prevod, spoločnosť je tiež veľmi optimistická v súvislosti s budúcim rastom zvukových produktov.

Zasvätené odvetvia sú optimistické v oblasti ESMT DRAM, synchrónnej dynamickej pamäte s priamym prístupom (SDRAM) a produktov zosilňovača zvuku, ktoré postupne vstúpili do dodávateľského reťazca inteligentných reproduktorov, ako sú Baidu, Xiaomi a Jingdong. Trhový podiel na pevnine je asi 70% a odhadovaný podiel prepravy a trhu. Miera naďalej rastie v prospech skrášľovania a očakáva sa, že príjmy si zachovajú špičkové štandardy.

V reakcii na relatívne vysoké príjmy si spoločnosť Chen Xinghai sťažovala, že situácia na trhu s pamäťou je už viac ako rok veľmi zlá. Teraz každý naďalej vidí nové aplikácie a obnovuje trochu dôvery. Medzi nimi sa môže opäť vytvoriť najočakávanejší nárast objemu DRAM pre 5G mobilné telefóny v budúcom roku. Vlna dobrých čias sa spoločnosť teraz konzervatívne teší na to, že sa budúci rok stanú populárne mobilné telefóny 5G.

Chen Xinghai dodal, že NOR je tiež jednou z oblastí s vyšším rastom, ktorú poháňajú skutočné bezdrôtové Bluetooth headsety (TWS). Zdôraznil, že v skutočnosti sú výrobky ESMT široko distribuované, pokiaľ zákazníci majú dopyt po poskytnutí zodpovedajúcich produktov, „sme pripravení“.

Automobilová časť, hlavné aplikácie týkajúce sa videa a zvuku v ESMT, generálny riaditeľ Zhang Mingjian povedal, že spoločnosť je hlavne japonská, pevná zákazníci, z ktorých japonskí zákazníci majú prísnejšie špecifikácie, pozemný systém je pomerne nerovnomerný, čo tiež ovplyvňuje zisky, takže spoločnosť je optimistická Hlavným dôvodom tohto rastu zisku je to, že očakávané náklady sú nižšie, nie zvýšenie cien. Pripúšťa, že „tento trh je skutočne ťažký“.

ESMT ťažil z objednávok v treťom štvrťroku, príjmy dosiahli približne 3,245 miliárd taiwanských dolárov (rovnaká jednotka), štvrťročné zvýšenie o 6,85%, medziročné zvýšenie o 3,13%, rekordne vysoké; miera hrubého zisku 12,86%, štvrťročné zníženie o 0,14 percentuálneho bodu, ročné zníženie o 5,57 percentuálneho bodu, čistý zisk patriaci vlastníkom materskej spoločnosti bol 83,329 milióna juanov, pokles o 22,9% v tomto štvrťroku, ročný pokles o 60,42% % a prebytok 0,3 juanu na akciu.

Pokiaľ ide o podiel na výnosoch, DRAM predstavoval 55%, NOR 10%, NAND 12%, MCP 13% a audio 10%. Pokiaľ ide o aplikácie, Netcom predstavuje 30%, spotrebu 17%, monitory a mobilné telefóny 14%, vozidlá 10%, set-top boxy 7% a polovodičové disky 5%.