Vyberte svoju krajinu alebo región.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Zásielky TDDI pokračovali v zvyšovaní teploty a výkonnosť tretieho štvrťroka spoločnosti bola rovnaká ako nová maximálna hodnota.

Vďaka úspechu rozloženia IC vodiča dosiahli výkonnosť tretieho štvrťroka spoločnosti a spoločnosti rekordnú úroveň a obe spoločnosti sú optimistické, že integrácia zásielok IC a TDDI sa stále zvyšuje.

Dopyt po integrovaných obvodoch ovládačov panelov bol silný a kombinovaný príjem v septembri dosiahol NT 5,614 miliárd dolárov (rovnaká jednotka), čím prepísal nový rekord 5,59 miliárd juanov v máji. Naakumulované príjmy v treťom štvrťroku 16,594 miliárd juanov, v súlade s vysokým štandardom spoločnosti 1,61-16,7 miliárd juanov a rekordne vysokým. Kumulatívne príjmy za január až september predstavovali 47,846 miliárd juanov, čo je rekordne vysoké za rovnaké obdobie predchádzajúceho roka.

Wang Shouren, generálny riaditeľ spoločnosti, zdôraznil, že aj keď sú predaje veľkých TDDI slabé, preprava malých TDDI je dobrá. Kumulatívne zásielky v prvej polovici roka prekročili 100 miliónov. Odhaduje sa, že tretí štvrťrok sa zvýši zo 60 miliónov v predchádzajúcom štvrťroku. , A optimistické, pokiaľ ide o prijatie rôznych špecifikácií HD a FHD pre TDDI, miera penetrácie na trhu by mala prekročiť 30%.

Okrem toho, pokiaľ ide o časť vodiča AMOLED IC, Wang Shouren očakáva, že štvrtý štvrťrok bude stimulovaný výrobnou kapacitou mobilných telefónov a panelov kontinentu 5G, najmä sa očakáva, že dopyt po FHD a vyšších zvýši zásielku IC ICOL vodiča a podporí návratnosť rastu.

Vysokorýchlostné rozhranie IC pre vysielanie rozhrania Rui September vo výške 1,083 miliardy juanov, mesačný pokles o 0,44%, ročný nárast o 4,15%; Tretí štvrťrok tržby vo výške 3,165 miliárd juanov, štvrťročné zvýšenie o 12,23%, medziročné zvýšenie o 20,8%, tiež o jednu sezónu nové maximum, hore Finančný test spoločnosti je vysoký. Hromadené od januára do septembra 8,878 miliárd juanov, čo predstavuje nárast o 22,54%, čo je nové maximum v rovnakom období histórie.

Zhao Jie, predseda predstavenstva, uviedol, že trh zvyšuje prijímanie vysokorýchlostných prenosových produktov. Spektrum vstúpilo do klienta so stratégiou viazania časovacieho radiča (TCON) a IC ovládača zdroja (IC Source Source) na podporu dodávok TDDI. Je celkom optimistické, že druhá polovica roka rastie.

Ako hlavný dodávateľ Apple TCON sa Spectrum používa na 7 - 17-palcových obrazovkách pokrývajúcich iPad a Macbook. Trh nedávno oznámil, že spoločnosť Apple v októbri bude tlačiť na nové MacBook Pro a iPad Pro, čo trhu pomôže. Performance.