Vyberte svoju krajinu alebo región.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

TCL potvrdzuje, že tlačená výrobná linka OLED CSOT generácie 8,5 sa začne budúci rok

Podľa predchádzajúcich správ plánuje spoločnosť CSOT investovať 46 miliárd juanov do výstavby výskumno-vývojovej a výrobnej základne pre tlač a pojazdné displeje v okrese Huangpu v meste Guangzhou v roku 2021. Dnes predseda technologickej rady TCL Li Dongsheng potvrdil, že tlačená výroba OLED s generáciou 8,5 linka v Guangzhou začne v budúcom roku.

Podľa Financial Associated Press na dnešnom dopoludňajšom stretnutí o výmene výkonnosti predstaviteľ technológie TCL Li Dongsheng odhalil, že 8,5-tlačená výrobná linka OLED v Guangzhou sa začne v priebehu budúceho roka a normálne bude táto výrobná linka svietiť 18 mesiacov. TCL tiež uviedla, že sa očakáva, že sa výrobná linka stane prvou sériovo vyrábanou tlačenou výrobnou linkou OLED na svete s 8,5 generáciou.

Technológia tlače sa považuje za efektívny spôsob riešenia vysokých nákladov na OLED a výroby veľkých panelov. A TCL sa zameriava na oblasť tlačeného OLED a snaží sa konkurovať spoločnostiam Samsung a LG na trhu panelov veľkých rozmerov. Skôr TCL CSOT podpísala investičnú dohodu s japonskou spoločnosťou JOLED o investovaní 30 miliárd jenov (približne 2 miliardy juanov) do druhej, s cieľom rozvíjať hĺbkovú technickú spoluprácu v oblasti atramentovej tlače OLED.