Vyberte svoju krajinu alebo región.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Kapitálová investícia Sequoia! Polovodičový výrobca IKAS dokončil desiatky miliónov juanov v rámci predfinancovania

Podľa správ výrobca polovodičov IKAS (Ex Industries) nedávno dokončil kolo pred desiatkami miliónov juanov, ktoré preinvestoval Sequoia China Seed Fund, Qingtong Capital ako výhradný finančný poradca pre toto kolo.

Li Jie, generálny riaditeľ Ax Industries, povedal, že toto kolo financovania sa použije na zvýšenie technologických inovácií, výskum a vývoj výrobkov, výstavbu predajných systémov atď., Na rozšírenie hlavných výhod tohto odvetvia a na ďalšie prehĺbenie spolupráce spoločnosti s polovodičová zákaznícka základňa na urýchlenie výrobného procesu polovodičovej inteligencie v Číne.

Pokiaľ ide o financovanie, Jin Wenji, generálny riaditeľ Sequoia Capital China Fund, uviedol: „Priemysel je najdôležitejšou ekonomickou hnacou silou krajiny a Čína poskytuje výrobnú podporu svetu. Polovodiče sú typickou vysokou pridanou hodnotou a vysokou hodnotou. priemysel, sme optimistickí, pokiaľ ide o silu a technologický pokrok spoločnosti Ax Industries. Jej hlavné produkty zaplnili medzeru v čínskom reťazci polovodičového priemyslu. Toto kolo financovania pomôže spoločnosti Ax urýchliť vstup zákazníkov a dosiahnuť komplexný a inteligentný modernizácia polovodičového priemyslu. ““

Podľa informácií verejnosti bola spoločnosť IKAS (Ex Industry) založená v roku 2017 a nachádza sa vo vedeckom a technologickom ekologickom parku Shenzhen Bay v okrese Nanshan v meste Shenzhen. Poslaním IKAS je podporovať rozvoj čínskeho výrobného priemyslu a pomáhať čínskej priemyselnej revolúcii 4.0. Je vedená popredným svetovým odborníkom na inteligentnú výrobnú technológiu, učencom rieky Yangtze Zhou Mengchu a popredným svetovým 79 expertom na umelú inteligenciu, profesorským kráľovským inštitútom Kanady Witoldom Pedryczom. Zahŕňa tím inteligentných vedcov v oblasti výroby vrátane 4 akademikov IEEE, amerického výskumného a vývojového tímu pre softvérový softvér a tímu odborníkov z oblasti priemyslu v Singapure / USA. Viac ako 50% tímu spoločnosti má magisterský titul alebo viac a je držiteľom viacerých medzinárodných patentových patentov v oblasti umelej inteligencie a ďalších odborov.