Vyberte svoju krajinu alebo región.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Samsung Onyx LED filmová premiéra v Austrálii

Spoločnosť Samsung Electronics nedávno nainštalovala obrazovku Onyx v HOYTS EntertainmentQuarter v Moore Park v Sydney. Toto je prvýkrát, keď sa filmová obrazovka OnyxLED dostala do Austrálie. Nový produkt využíva najnovšiu 14-metrovú LED obrazovku spoločnosti OnyxCinema od spoločnosti Samsung. Do marca tohto roku spoločnosť Samsung Electronics nainštaluje ďalšiu 10-metrovú obrazovku Onyx v HOYTSHighpoint v austrálskom Melbourne.

HyeseungHa, senior viceprezident vizuálneho zobrazovania v spoločnosti Samsung Electronics, uviedol: „Ako sa svetový filmový trh neustále vyvíja, divadlá hľadajú nové spôsoby, ako vylepšiť zážitok zo sledovania filmov.“ Jeho zákazníci poskytujú výrazný vizuálny zážitok. Sme nadšení z partnerstva s HODINAMI, aby sme mohli predstaviť produkty, ktoré môžeme ponúknuť v divadelnej kvalite obrazu, a poskytnúť nášmu publiku dobrý zážitok, ktorý ich znova a znova prináša do kina.

Uvádza sa, že HOYTS je lídrom v zábavnom priemysle a má viac ako 50 kín v Austrálii a na Novom Zélande. Novo zrekonštruovaný HOYTS EntertainmentQuarter, ktorý sa nachádza v Moore Parku v Sydney, bude slúžiť ako vlajková loď kina HOYTS a bude hosťovať austrálske trháky a červené kobercové udalosti.

„Neustále hľadáme nové spôsoby, ako zostať vpredu a poskytnúť našim hosťom neočakávané veci,“ povedal Damian Keogh, generálny riaditeľ a prezident skupiny HOYTS. „Preto vedieme a integrujeme prvú obrazovku OnyxCinemaLED do nás. Dôvod kina. Tieto obrazovky úplne menia pravidlá hry a poskytujú našim hosťom nebývalý zážitok z filmu a zábavy.“

Displej nainštalovaný firmou HOYTS tentoraz kombinuje rozlíšenie 4K, kvalitu obrazu HDR a špičkový jas 146fL, čo je takmer desaťnásobok štandardnej technológie projektora.

Prostredníctvom spolupráce s tichomorským divadlom v Los Angeles, hlavným kinom v Pekingu v Číne a divadlom Sihlcity v aréne ArenaCinemas v Zürichu vo Švajčiarsku boli LED obrazovky spoločnosti Samsung Onyx nainštalované vo veľkých mestách po celom svete.