Vyberte svoju krajinu alebo región.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Spoločnosť Renesas Electronics uvádza na trh štartovaciu súpravu MCU RX23E-A

24. marca spoločnosť Renesas Electronics Corporation, popredný svetový poskytovateľ riešení v oblasti polovodičov, oznámila spustenie novej sady Renesas Solutions Starter Kit (RSSK) pre inžinierov využívajúcich 32-bitové mikrokontroléry RX23E-A (MCU). MCU má špičkovú úroveň vysoko presných analógových frontendov (AFE). RX23E-ARSSK integruje optimalizovaný hardvér, softvér a nástroje, ktoré sa dajú použiť na vyhodnotenie zabudovaného vysoko presného 24-bitového delta sigma (ΣΣ) A / D prevodníka MCU. Aj keď zákazníci nemajú profesionálne skúsenosti s vývojom AFE, môžu pomocou RSSK presne vyhodnotiť analógový výkon na úrovni nanovoltov (nV), čím znižujú pracovné zaťaženie vývoja a skracujú čas potrebný na uvedenie produktu na trh.

„RX23E-A pre priemyselné IoT senzory je jednočipové riešenie, ktoré integruje vysoko presné AFE a môže dosiahnuť presnosť menej ako 0,1% bez kalibrácie,“ povedal DarylKhoo, viceprezident marketingu pre obchodnú jednotku IoT Platform Renesas , Nové riešenie poskytuje pohodlný spôsob pre používateľov, ktorí potrebujú vyhodnotiť a kalibrovať širokú škálu senzorov, čím sa skracuje čas potrebný na vývoj vysoko presných snímacích zariadení. "

Od návrhu vyhodnocovacej dosky po vývoj softvéru vyžaduje hodnotenie vysoko presného analógového výkonu silné skúsenosti s vývojom analógov a návrhom. Okrem toho, ak nie je možné dosiahnuť požadované funkcie, bude odstraňovanie chýb a analýza veľmi časovo náročné, čo sťažuje včasné uvedenie výrobku na trh.

Nová hodnotiaca doska RSSK je navrhnutá tak, aby optimalizovala vyhodnotenie RX23E-AAFE. Dokáže presne vyhodnotiť charakteristiky 24-bitového prevodníka ΔΣA / D bez ohľadu na úroveň analógového vývoja používateľa. Hodnotiaca doska je vybavená zásuvnými koncovými blokmi na pripojenie rôznych snímačov bez spájkovania. Je vybavený konektorom termočlánku (snímač teploty) a obvodom kompenzácie referenčného spojenia, ktorý je potrebný na meranie termočlánku. Užívatelia môžu začať hodnotenie okamžite odkazom na poznámky k termočlánkom a údajom o meraní hmotnosti (obe si môžete stiahnuť z webovej stránky Renesas), čím sa skráti čas potrebný na vývoj senzorových zariadení IoT.

Užívatelia môžu zadávať a meniť rôzne nastavenia parametrov prevodníka AFE a A / D pomocou nástrojov grafického používateľského rozhrania (GUI) súpravy a zobrazovať výsledky konverzie A / D vo forme tabuliek a histogramov, čím sa zjednodušuje systém Hodnotiace úlohy vzťahujúce sa na simulačné charakteristiky. Pomocou GUI môžu používatelia zobraziť výsledky A / D konverzie v reálnom čase, rovnako ako pomocou osciloskopu.

Hodnotiaca doska môže byť tiež pripojená k emulátoru na vývoj užívateľských aplikácií. Počítače s pripojením cez USB môžu byť použité na vyhodnotenie a vývoj softvéru. Hodnotiaca doska obsahuje integrované obvody ovládačov RS485 a CAN, ktoré sa široko používajú v priemyselných zariadeniach a môžu sa použiť na vývoj aplikácií, ktoré podporujú štandardy priemyselných sietí.

O skupine výrobkov RX23E-A

Skupina produktov RX23E-A je vybavená 32-bitovým MCU, podporuje DSP / FPU, pracovná frekvencia je 32 MHz, vstavaný AFE, ktorý môže dosiahnuť presnosť 0,1% merania bez kalibrácie. Integrovaný prevodník A / A / A má maximálne efektívne rozlíšenie 23,6 bitov a jediný čip dokáže realizovať analógový výkon, ktorý sa dá dosiahnuť iba pomocou MCU, vyhradeného A / D prevodníka alebo vysoko presného operačného zosilňovača v minulosť. Produktová skupina RX23E-AMCU bola uvedená na trh v máji 2019 a je široko využívaná v priemyselných prístrojových aplikáciách, ako sú regulátory teploty, snímače zaťaženia a snímače tenzometra.

O priemyselných riešeniach Renesas

Spoločnosť Renesas ponúka niekoľko MCU s vylepšenými analógovými funkciami pre rôzne snímacie systémy. Skupina produktov RA2A1MCU je založená na 32-bitovom jadre Arm; skupina výrobkov Renesas SynergyTMS1JAMCU má pokročilé analógové funkcie a integrované bezpečnostné funkcie, ktoré sa ideálne hodia pre aplikácie priemyselného senzora IoT s nízkym príkonom a citlivé na náklady. Spoločnosť Renesas tiež ponúka 16-bitovú skupinu produktov MCU RL78 / I1E s integrovanými 24-bitovými prevodníkmi ΔΣA / D. Jeho malý štvorcový štvorcový balík s rozmermi 4 mm je ideálny pre kompaktné tlakové senzory a kompaktné prietokové senzory. Okrem MCU ponúka spoločnosť Renesas aj celý rad senzorických produktov, vrátane teplotných a prietokových senzorov a komunikačných integrovaných obvodov podporujúcich normy ako IO-Link, RS485 a AS-i. Tieto riešenia senzorových systémov pomôžu urýchliť začlenenie priemyselných zariadení do rámca IoT.