Vyberte svoju krajinu alebo región.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Nie ste optimistickí, pokiaľ ide o vyhliadky MediaTek 5G? Ázijské zahraničné investície: trhový hlas je príliš optimistický

Podľa správy Yahoo News z najnovšej výskumnej správy ázijského ministerstva zahraničných investícií vyplýva, že trh s jedným čipom systému 5G systému MediaTek (SoC) je fragmentovaný a naďalej čelí konkurenčným výzvam spoločnosti Qualcomm. Preto sa zdá, že očakávanie trhu týkajúce sa perspektívy 5G spoločnosti MediaTek je príliš optimistické.

Investovanie zahraničných investícií do podinvestovania poukázalo na to, že prognóza ziskového rozpätia spoločnosti MediaTek je veľmi konzervatívna, najmä z dôvodu fragmentácie trhu so 5G SoC spoločnosti MediaTek, konkurenčnej spoločnosti Qualcomm má stále vedúce postavenie v odvetví, stále je to len spoločnosť TSMC ako skvelý partner a spoločnosť je v 5G. je koncentrovaný hlavne v strede až po dolný koniec. Cieľová cena MediaTek sa preto zvýšila z 277 juanov na 306 juanov a rating sa udržiaval za zníženú cenu.

Ázijskí zahraniční investori zdôraznili, že sa odhaduje, že do roku 2020 globálny trh s mobilnými telefónmi 5G dosiahne 160 miliónov až 200 miliónov, z čoho spoločnosti Apple, Samsung, Huawei a Xiaomi dodajú 65 miliónov, 35 miliónov, 50 miliónov a 10 miliónov, resp. , Je však potrebné poznamenať, že vyššie uvedené značky a MTK spoločnosti MediaTek nie sú relevantné.

Ak sa predpokladá, že celkový počet 5G mobilných telefónov v roku 2020 dosiahne 200 miliónov, zostávajúce značky zdieľané spoločnosťami MediaTek a Qualcomm budú 40 miliónov. Vzhľadom na to, že Qualcomm je popredným 5G SoC plánovaním produktov, predpokladá sa, že Qualcomm a MediaTek rozdelia 40 miliónov kusov v pomere 7: 3. Odhaduje sa, že do roku 2020 zásielky mobilných telefónov MediaTek 5G dosiahnu iba približne 12 miliónov. jednotkou.

Ázijské ministerstvo zahraničných investícií zároveň poukázalo na to, že existujú hlasy, ktoré pre čínsku pevninu budú prospešné pre spoločnosť MediaTek s cieľom popularizovať a tlačiť chytrý telefón strednej triedy 5G. Očakáva sa však, že v počiatočných fázach 5G bude pevnina uprednostňovať zdroje pre infraštruktúru a priemyselné aplikácie, ktoré si namiesto inteligentných telefónov vyžadujú skôr latenciu a vysokorýchlostné dátové širokopásmové pripojenie. Inými slovami, očakávania trhu pre MediaTek 5G sa zdajú príliš optimistické.