Vyberte svoju krajinu alebo región.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Neboj sa dopadu epidémie! Výroba čipov spoločnosti Samsung v prvom štvrťroku medziročne vzrástla o 57,4%

Podľa spoločnosti Juheng.com spoločnosť Samsung Electronics nedávno vydala správu o tom, že výroba čipov v prvom štvrťroku 2020 bola 277,4 miliárd, čo predstavuje nárast o 57,4% zo 176,2 miliárd v rovnakom období minulého roka.

V tomto ohľade priemyselní zasvätenci uviedli, že nárast výroby čipov spoločnosti Samsung ťažil hlavne z nárastu trhového dopytu po serveroch, pretože krajiny prijali opatrenia na blokovanie potlačenia šírenia epidémie a vzdialená kancelária a vzdelávanie sa stali trendom , ktorý vytlačil čipy a sieťové produkty.

Podľa predchádzajúcej finančnej správy spoločnosti Samsung bolo obchodovanie s polovodičmi spoločnosti Samsung v prvom štvrťroku konsolidovaným výnosom 17,64 biliónov dolárov (približne 14,4 miliárd dolárov) a prevádzkový zisk 3,99 biliónov dolárov (približne 3,267 miliárd dolárov).

Vďaka silnému dopytu po serveroch a osobných počítačoch zostal dopyt po mobilných zariadeniach stabilný a napriek sezónnemu oslabeniu a dôsledkom epidémie COVID-19 sa príjmy z pamäťovej činnosti spoločnosti Samsung zlepšili. Tešíme sa na druhý štvrťrok, spoločnosť Samsung očakáva, že dopyt po serveroch a počítačoch zostane stabilný, ale dopyt po mobilných telefónoch bude klesať, takže obchod s pamäťami v druhom štvrťroku zostane stabilný, ale celková ziskovosť sa môže od prvého štvrťroku znížiť v dôsledku Epidémia ochorenia covid19. Výrazne ovplyvňuje dopyt po niekoľkých základných výrobkoch.

V porovnaní s výstupom elektronických čipov spoločnosti Samsung sa mobilný telefón a displej spoločnosti Samsung pod vplyvom epidémie výrazne znížili. V prvom štvrťroku tohto roka spoločnosť Samsung vyrobila 58,7 milióna mobilných telefónov a 1,45 milióna zobrazovacích produktov, čo bolo o 34,4% a 34,4% menej ako v minulom roku. 35,5%. V správe sa okrem toho zdôraznilo, že prevádzková miera výroby mobilných komunikácií spoločnosti Samsung v prvom štvrťroku bola iba 73,3%, čo predstavuje medziročný pokles o 16,2%.

Niektorí zasvätenci navyše analyzovali, že z dôvodu šírenia epidémie vo svete musela spoločnosť Samsung dočasne zatvoriť továrne v krajinách ako India, Brazília a Mexiko. Zatiaľ nie je známe, kedy bude pokračovať v práci. Prevádzková rýchlosť tovární na mobilné telefóny a televízory Samsung v druhom štvrťroku tohto roku pravdepodobne klesne od prvého štvrťroka.