Vyberte svoju krajinu alebo región.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Očakáva sa, že v roku 2020 sa zvýšia tržby spoločnosti Everlight, vďaka nízkej hromadnej výrobe mini LED

Podľa správy MoneyDJ bola Evergrande, veľká spoločnosť zaoberajúca sa obalovou technológiou LED, od roku 2019 ovplyvnená červenou konkurenciou v dodávateľskom reťazci a poklesom cien LED a jej príjmy naďalej klesali. Odhaduje sa, že tretí rok po sebe klesnú ročné príjmy o 15 - 20%.

Na novembrovom firemnom briefingu spoločnosti Everlight však spoločnosť Everlight uviedla, že sa očakáva, že v roku 2020 rozšíri výrobu o 180 kB, najmä pre neviditeľné svetlá Mini LED a automobilové aplikácie. Je optimistické, že celková výkonnosť budúci rok porastie o dvojciferné percento a zvýši sa aj hrubá zisková marža. zlepší.

Rozumie sa, že príjmy spoločnosti Everlight za tretí štvrťrok tohto roka boli 5,173 miliardy juanov (NT $, rovnaké nižšie), čo predstavuje medziročný pokles o 17,7%; hrubé ziskové rozpätie 25,9%, medziročný nárast o 2,1 percentuálneho bodu, najmä v dôsledku poklesu podielu svietidiel; marža prevádzkového zisku 5,38%, medziročný pokles o 0,02 percentuálneho bodu; čistý zisk po zdanení bol 292 miliónov juanov, medziročný pokles o 4,3%.

V budúcnosti, keď nové produkty, ako napríklad neviditeľné svetlo, automobilový priemysel a rôzne aplikácie na výrobu výklenkov, budú naďalej rásť a Mini LED postupne vstúpila do fázy hromadnej výroby po najmenej jednom roku vývoja, spoločnosť Everlight očakáva, že sa príjmy v roku 2020 môžu stabilizovať. Alebo mierne rastú.

Režisér Everlight Liu Bangyan na briefingu tiež povedal, že budúci rok rastová dynamika pochádza z dvoch hlavných oblastí, z ktorých prvé sú nové produkty, vrátane UVA a UVC žiaroviek, rastlinných svetiel a komerčného osvetlenia; po druhé, výrobky s podsvietením vrátane Mini LED, displeje, elektrina Ako konkurenčné, tak televízne aplikácie majú príležitosť rásť. Je optimistické, že celkový výkon budúci rok porastie o dvojciferné percento (viac ako 10%).

Everlight Electronics je taiwanská optoelektronická spoločnosť, ktorá vyrába LED. Spoločnosť bola založená v Taipei v roku 1983 a bola siedmou najväčšou spoločnosťou LED na svete v roku 2009 a do roku 2016 bola piatym najväčším výrobcom na svete. Spoločnosť Everlight Electronics má 30 rokov skúseností s výskumom a vývojom komponentov LED a hrá kľúčovú úlohu v globálnom priemysle LED.