Vyberte svoju krajinu alebo región.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Spoločnosť Micron Technology investuje 35 miliónov dolárov na podporu globálnych komunít a poskytuje ekonomickú podporu ľuďom postihnutým vypuknutím vírusu COVID-19

Spoločnosť Micron Technology dnes oznámila, že spoločnosť plánuje investovať 35 miliónov dolárov na poskytnutie finančnej pomoci rôznym zamestnancom postihnutým produktom COVID-19. Spoločnosť Micron uvedie nový fond pomoci vo výške 10 miliónov dolárov z Nadácie Micron, zvýši pridelenie zamestnancov a poskytne finančnú podporu členom tímu vo forme grantov. Okrem darovania v hotovosti spoločnosť Micron urýchli aj platby dodávateľom malých firiem a poskytne zariadenia a materiálnu podporu pre pohotovostnú lekársku starostlivosť.

Sanjay Mehrotra, prezident a generálny riaditeľ spoločnosti Micron Technology, uviedol: „Udržiavanie zdravia a bezpečnosti všetkých kolegov a partnerov spoločnosti Micron, ako aj blaho našich komunít, sa stalo našou prioritou číslo jedna. S rastúcou škálou COVID -19 po celom svete, zrýchľujeme naše kroky zamerané na poskytovanie včasného financovania, materiálov a inej podpory tým, ktorí sú vážne postihnutí epidémiou. ““

Záchranný fond Micron Foundation vo výške 10 miliónov dolárov COVID-19 sa použije na globálne iniciatívy na obnovu hospodárstva s cieľom riešiť súčasné a budúce potreby Spoločenstva. Financovanie podporí celý rad charitatívnych akcií a programov vrátane potravinových bánk, školských jedál, zdravotníckych zariadení pre študentov a zdrojov online vzdelávania.

Okrem toho spoločnosť Micron implementuje aj darovanie 2: 1 pre všetky ohniská COVID-19 v charitatívnom projekte Micron Gives, čím sa zdvojnásobí veľkosť daru. Spoločnosť Micron plánuje poskytnúť komunite viac zdrojov vrátane poskytovania 300 000 ochranných masiek pre zamestnancov miestnej zdravotníckej agentúry a požičiavania si priestorov spoločnosti na uľahčenie preplnenia nemocníc.

Dee Mooney, výkonný riaditeľ Nadácie Micron, uviedol: „Vplyv COVID-19 na verejné zdravie, hospodársky rozvoj a rôzne aspekty každodenného života je nesmierne nepredvídateľný. V tomto období je úloha Nadácie Micron a organizácie Micron Gives projekt je ešte kritickejší. Zahájili sme globálnu spoluprácu v komunite. Sieť partnerov s cieľom zabezpečiť, aby darované dodávky dorazili rýchlo a čo najlepšie ich využili. ““

Spoločnosť Micron tiež poskytne zamestnancom jednorazový grant COVID-19: 1 000 USD všetkým zamestnancom v USA s ročným príjmom nižším ako 100 000 USD a primeraným percentom oprávnených zamestnancov spoločnosti Micron v iných krajinách. Tento krok prinesie úžitok viac ako 68% zamestnancov spoločnosti Micron na celom svete. Okrem toho bude spoločnosť Micron poskytovať finančnú pomoc zamestnancom, ktorí čelia finančným problémom, a každý zamestnanec môže získať dotácie až do výšky 5 000 dolárov na základe skutočných potrieb.

Apríl Arnzen, senior viceprezident pre ľudské zdroje v spoločnosti Micron Technology, uviedol: „Venujeme veľkú pozornosť ťažkostiam, ktoré táto epidémia priniesla všetkým kolegom spoločnosti Micron. Zamestnanci sú pre rozvoj spoločnosti životne dôležití a spoločnosť Micron udelila grant COVID-19 v nádeji, že to môže zmierniť ich ekonomický tlak. ““

Spoločnosť Micron tiež zrýchľuje platby svojim viac ako 500 dodávateľom malých firiem s cieľom zmierniť krátkodobé problémy s peňažnými tokmi, ktorým tieto spoločnosti čelia po celom svete.

Spoločnosť Micron spustila komunitné dary a dary zodpovedajúce zamestnancom v Číne, Taliansku a Spojených štátoch, aby pomohla bojovať proti epidémii COVID-19.

O spoločnosti Micron Technology, Inc.

Spoločnosť Micron je globálnym lídrom v inovatívnych riešeniach pamäte a ukladania. Prostredníctvom svojich svetových značiek Micron® a Crucial® spoločnosť Micron uviedla na trh sériu vysokovýkonných kombinácií technológií ukladania a pamäte vrátane DRAM, NAND, 3D XPoint ™ pamäte a NOR na zmenu sveta. Informácie obohacujú svoj život pomocou informácií. Vďaka 40-ročnému technologickému vedeniu pomohli pamäťové a úložné riešenia spoločnosti Micron narušujúcim trendom na kľúčových trhoch, ako sú mobilný telefón, dátové centrum, klient, spotrebiteľ, priemysel, grafika, automobilový priemysel a vytváranie sietí, vrátane umelej inteligencie, 5G, strojového učenia a autonómneho riadenia. , S kmeňovými akciami spoločnosti Micron sa obchoduje na NASDAQ pod symbolom ticker MU. Ak sa chcete dozvedieť viac o spoločnosti Micron Technology Inc., navštívte stránku www.micron.com.

O nadácii Micron Foundation

Od svojho založenia v roku 1999 Nadácia Micron venovala viac ako 100 miliónov dolárov komunitám, v ktorých členovia tímu Micron žijú a pracujú prostredníctvom filantropie a ľudskej podpory. Nadácia a firemné dary spoločnosti Micron sú riadené organizáciou Micron Gives, ktorá propaguje vedecké a technické vzdelávanie prostredníctvom darov, súvisiacich programov a dobrovoľníckych služieb a zameriava sa na základné ľudské potreby. Viac informácií nájdete na stránke micron.com/foundation.