Vyberte svoju krajinu alebo región.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

MediaTek uvádza na trh prvé komerčné riešenie NB-IoT na svete, ktoré podporuje špičkový bezpečnostný protokol NIDD LwM2M

15. mája 2020 - MediaTek oznámil, že jeho čip MT2625 NB-IoT prešiel overením protokolu LwM2M založeným na technológii NIDD v bunkovej sieti SoftBank Corporation v Japonsku. Tento úspech znamená, že LwM2M je prvýkrát pripravený na globálne nasadenie NIDD. Jedná sa o bezpečnú a mimoriadne efektívnu komunikačnú technológiu IoT, ktorú používajú operátori na celom svete. Protokol LwM2M založený na NIDD má mnoho výhod, medzi ktoré patrí vyššia bezpečnosť, nákladovo efektívnejšia škálovateľnosť a nižšia spotreba energie.



Táto spolupráca vytvorila solídny základ pre japonský priemysel internetu vecí, aby mohol prijať nové aplikácie a služby internetu vecí, a tým urýchliť rast tohto odvetvia na japonskom trhu.

S pomocou inteligentných meračov, detektorov dymu, logistických sledovačov, domácich spotrebičov a inteligentných mestských aplikácií vedie internet vecí (mMTC) viac ako 50% prípadov použitia 5G. NB-IoT (Úzkopásmový internet vecí) zohráva v tomto ekosystéme dôležitú úlohu tým, že spája rôzne vysoko efektívne zariadenia internetu vecí. MediaTek spája miliardy zariadení so svojou vedúcou funkciou NB-IoT a čipom MT2625 podporovaným globálnymi operátormi, čím podporuje revolúciu 5G IoT.

Norma LwM2M bola široko používaná hlavnými operátormi v Ázii, Európe a Spojených štátoch. Spomedzi nich NIDD (prenos údajov bez protokolu IP) môže poskytovať vysokú efektívnosť prenosu údajov a energeticky efektívne komunikačné protokoly a získať ďalšie úrovne bezpečnosti prostredníctvom preddefinovaného smerovania.

Ako vedúci čip NB-IoT podporuje MT2625 širokopásmové pripojenie až v štyroch frekvenčných pásmach, čo umožňuje, aby jediný dizajn vyhovoval požiadavkám globálneho trhu, čím sa znižujú náklady a čas potrebný na vývoj. Ultra efektívny MCU poskytuje širokú škálu periférnych vstupov / výstupov pre rôzne zariadenia vo veľmi malej veľkosti balenia a je teraz k dispozícii pre výrobcov zariadení NB-IoT a vývojárov komerčných aplikácií.