Vyberte svoju krajinu alebo región.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Kórejské médiá uviedli, že Sunny Optical dodá ToF modul pre Samsung Galaxy S11

Kórejské médiá Spoločnosť Elec nedávno oznámila, že spoločnosť Sunny Optical, popredný výrobca optických výrobkov v Číne, poskytne moduly časových letov (ToF) pre vlajkovú loď smartfónu novej generácie spoločnosti Samsung (séria Galaxy S11). Podľa priemyselného výbuchu 21. októbra je to po druhýkrát, čo spoločnosť Sunny Optical tento rok dodala spoločnosť Samsung Electronics od verzie Galaxy S10 5G.

Odborníci na trhu očakávajú, že sa bude ďalej zvyšovať konkurencia s výrobcami kórejských fotoaparátov. Pokiaľ ide o ToF, jedná sa o technológiu 3D snímania. S rastom vylepšeného (AR) a obsahu virtuálnej reality (VR) sa očakáva, že vypukne v ére 5G.

V Južnej Kórei budú Namuga a Partron dvomi hlavnými dodávateľmi modulu Galaxy S11 ToF. Obe spoločnosti zároveň dodali modely ToF do modelov Galaxy Note 10+.

V tomto roku však hmotnosti spoločnosti Sunny Optical exponenciálne rástli spolu s Partronom a dodávajú ToF moduly do vlajkovej lode Samsung Galaxy S10 5G Samsung.

Odteraz Sunny Optical predstavuje iba malú časť dodávateľského reťazca modulu elektronických fotoaparátov Samsung. Pri pohľade na ďalšiu generáciu sa však očakáva, že Galaxy S11 bude ďalej zvyšovať váhu modulu ToF, čo znamená, že čínsky dodávateľ môže získať viac podnikania.

V minulom roku to bolo po prvýkrát, čo Sunny Optical dodala kamerové moduly do najmodernejších produktov spoločnosti Samsung. Zástupca odvetvia povedal: „Vzostup spoločnosti Sunny Optical spôsobil, že kórejskí dodávatelia boli nervózni.“

Očakáva sa, že spoločnosť Sunny Optical bude tento rok predstavovať približne 20% dodávky fotoaparátu od spoločnosti Samsung. Largan Precision na Taiwane plní ďalších 10%, zatiaľ čo kórejské spoločnosti ako SEKONIX stále dominujú 70%.

V prvej polovici roka sa predaj spoločnosti Sunny Optical na ázijskom zámorskom trhu medziročne zvýšil o 140% na približne 400 miliárd wonov (2,3 miliardy juanov). Očakáva sa, že jej výkon na kórejskom trhu bude predstavovať väčšiu časť ako v rovnakom období minulého roka.