Vyberte svoju krajinu alebo región.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Spoločnosti Intel a Micron podpísali novú zmluvu o dodávke 3D XPoint


Podľa správy spoločnosti Anandtech spoločnosti Intel a Micron podpísali novú zmluvu o dodávke pamäťových čipov 3D XPoint. Analytici sa domnievajú, že spoločnosť Intel bude teraz musieť platiť spoločnosti Micron viac ako predtým, pretože je jediným výrobcom 3D XPoint.

Po ukončení partnerstva so spoločnosťami NAND a 3D XPoint spoločnosti Micron spoločnosť Intel predala podiel v Lehi v Utahu. Pretože spoločnosť Intel zatiaľ migrovala výrobu produktov radu Optane založených na 3D XPoint do továrne Fab 68 v Dalian, musí so spoločnosťou Micron podpísať zmluvu o dodávke. Podľa dohody predáva spoločnosť Micron Technology Price 3D XPoint spoločnosti Intel na jeden rok. Je zrejmé, že opätovné podpísanie novej dohody spoločnosti Intel so spoločnosťou Micron tentoraz tiež ukazuje, že nie je ochotné vzdať sa produktov radu Optane.

Vyhlásenie ukazuje, že 9. marca sa spoločnosti Micron a Intel dohodli ukončiť dohodu o dodávke produktov medzi spoločnosťami Micron, Intel a Micron Semiconductor Asia (PSA) 6. apríla 2012, ktorá nadobudla účinnosť 6. marca 2012. Zároveň došlo k ukončeniu tejto dohody, Spoločnosť Micron podpísala novú dohodu so spoločnosťou Intel. Obidve spoločnosti nezverejnili ďalšie podrobnosti, iba to, že nová dohoda zmenila podmienky stanovovania cien a práv.

Analytici objektívnej analýzy uviedli, že spoločnosť Intel stráca peniaze na skupine NVM Solutions Group (NSG), pretože 3D XPoint sa ukázal ako veľmi nerentabilný. Odhaduje sa, že spoločnosť Intel stratila približne 2 miliardy dolárov v 3D XPoint v rokoch 2017 a 2018 a v roku 2019 stratila 1,5 miliardy dolárov.