Vyberte svoju krajinu alebo región.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Bývalý zamestnanec Seoul Semiconductor odsúdený na 8 mesiacov väzenia za únik tajomstiev technológie LED


Podľa spoločnosti Korea Times bol bývalý zamestnanec Soulu Semiconductor odsúdený na 8 mesiacov väzenia a na dva roky bol pozastavený. Skôr bol odsúdený za zverejnenie obchodného tajomstva týkajúceho sa technológie LED spoločnosti.

Spoločnosť Seoul Semiconductor vo štvrtok uviedla, že zamestnanec získal obchodné tajomstvo pri vykonávaní výskumu a predával ich zákazníkom spoločnosti v rozpore s zákonom o zabránení úniku a ochrane priemyselných technológií.

„Od roku 2010 je tento zamestnanec výskumným pracovníkom v oblasti procesov a nových technológií už štyri roky. Po odchode zo spoločnosti túto technológiu úmyselne predal zákazníkom spoločnosti,“ uviedol výkonný riaditeľ Seoul Semiconductor. Obchodné tajomstvo je technológia na zlepšenie koordinácie farieb LED produktov, ktorú vláda označila za národnú základnú technológiu. "

Spoločnosť Seoul Semiconductor uviedla, že v súčasnosti je ťažké odhadnúť spôsobené hospodárske straty. Výskum a vývoj uniknutej technológie trvalo až 32 mesiacov a investovalo 37,7 miliárd wonov.

Seoul Semiconductor je najväčší výrobca LED v Južnej Kórei so 14 000 patentmi. V posledných dvoch rokoch sa podieľala na 32 patentových sporoch v siedmich krajinách vrátane Spojených štátov, Číny, Japonska a Európy. V novembri 2019 spoločnosť vyhrala patentovú žalobu proti technológii podsvietenia LED TV Enplas od výrobcu šošoviek.