Vyberte svoju krajinu alebo región.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Integrované čipy ETC SoC od Broadcomu zvýšia príjmy v prvej polovici roka a prejdú medzinárodnou laboratórnou certifikáciou tretích strán

Spoločnosť Broadcom Integration vydala 28. augusta polročnú správu, v ktorej sa uvádza, že spoločnosť dosiahla v prvej polovici roka prevádzkový príjem 329 miliónov juanov, čo predstavuje medziročný nárast o 9,65%; Čistý zisk pripadajúci akcionárom kótovaných spoločností bol 50 miliónov juanov, čo predstavuje medziročný pokles o 9,10%.

Spoločnosť Broadcom Integration uviedla, že na základe relevantných politík a trhového dopytu, ako je napríklad „Oznámenie o dôraznej podpore rozvoja a uplatňovania rýchlostnej cesty ETC“ vydané ministerstvom dopravy minulý rok, spoločnosť pokračovala v implementácii požiadaviek národnej politiky a v nadväznosti na aktualizáciu a skladovanie výrobkov ETC. Zoznámte sa s politikou a dopytom na trhu. Zároveň v oblasti predinštalácie ETC rýchlo kumulované technologické a produktové výhody spoločnosti prenikli na mnoho rokov. Súvisiace výrobky na úrovni automobilových čipov boli certifikované medzinárodnými laboratóriami tretích strán na testovanie na úrovni automobilov a sú prvým čipom ETC SoC v Číne, ktorý túto certifikáciu úspešne absolvoval. Okrem produktov s rádiofrekvenčnými čipmi ETC sa spoločnosť pridržiava orientácie na hodnotu pre zákazníka a neustále podporuje inovácie výrobkov a technologické vylepšenia. Predaj produktov Bluetooth, Wi-Fi a ďalších čipových výrobkov tiež udržal rast a rozloženie produktov sa neustále zlepšovalo.

Spoločnosť Broadcom Integration od svojho založenia úspešne použila svoju vlastnú základnú technológiu na vývoj popredného svetového čipu integrovaného vysielača a prijímača bezdrôtových telefónov s frekvenciou 5,8 GHz, vysoko integrovaného čipu a prijímača bezdrôtového telefónu 2,4 GHz a univerzálneho bezdrôtového vysielača a prijímača FSK s nízkym výkonom 5,8 GHz. čip, prvý integrovaný vysielač s prijímačom s frekvenciou 5,8 GHz, ktorý spĺňa národné štandardy nepretržitého výberu mýta v mojej krajine, prvý domáci čip ETC SoC, ktorý prešiel medzinárodnou certifikáciou testov laboratórnych vozidiel tretích strán, a ďalšie série majú široké uplatnenie Integrovaný obvod Produkty. Mnoho čipových výrobkov spoločnosti má vedúci podiel na trhu a vysoká kvalita a nákladovo efektívne výhody výrobkov priniesli spoločnosti rozhodujúcu konkurenčnú výhodu v tomto odvetví.

Na veľkých trhoch, ako sú mobilné telefóny a procesory, sa vzhľadom na veľký počet konkurentov, najmä etablovaní výrobcovia vo vyspelých krajinách spoliehajú na obrovské prostriedky a technológie ako podporu, majú na týchto trhoch vedúce postavenie. Od svojho založenia sa spoločnosť Broadcom Integration rozhodla začať zo segmentu trhu bezdrôtovej komunikácie na základe svojich vlastných charakteristík a pokračovať v rozširovaní svojho podnikania. Postupne sa stala lídrom na trhu vrátane produktov 5.8G a Wi-Fi tým, že vyrába rôzne typy produktov, ktoré vyhovujú rôznym potrebám aplikácií. Výrobca viacčlánkových bezdrôtových komunikačných čipov pre výrobcov produktov, všeobecné bezdrôtové technológie, Bluetooth atď. V porovnaní s konkurenciou si spoločnosť vytvorila zjavné diferencované výhody prostredníctvom dôkladného kultivovania a výskumu v priemysle, definovaných a zdokonalených produktov pre potreby segmentácie trhu a aplikácií, a prostredníctvom bohatých skúseností s dizajnom a rôznych inovatívnych dizajnérskych technológií na zabezpečenie optimalizácie a zlepšenia ukazovateľov kvality a výkonnosti výrobkov.

Spoločnosť Broadcom Integration sa po celý rok zameriava na dizajn a technologický výskum a vývoj v rozvíjajúcej sa oblasti integrovaných obvodov. Dokončila predbežné usporiadanie v oblasti inteligentnej dopravy a internetu vecí. S dlhoročnou akumuláciou sa neustále zavádzajú nové produkty, ktoré spĺňajú požiadavky rozvíjajúcich sa trhov.

Pokiaľ ide o inteligentnú prepravu, integrovaný čip BK5823 spoločnosti Broadcom je prvý plne integrovaný čip vhodný pre národný štandard ETC mojej krajiny. Je vedúcou pozíciou na domácom trhu s čipmi ETC a má výraznú výhodu prvého ťahu na trhu. Spoločnosť sa bude v budúcnosti spoliehať na čip, aby v budúcnosti rozšírila vývoj aplikácií, ako sú rozpoznávanie trás, prevencia preťaženia a správa parkovísk, a bude sa usilovať o ďalšie prielomy v oblasti inteligentnej dopravy.

Pokiaľ ide o internet vecí, Broadcom Integration sa spolieha na svoje vlastné technické výhody pri navrhovaní vysokofrekvenčných integrovaných obvodov na zvýšenie šírky pásma bezdrôtového vysielača a rozšírenia pôvodných produktov na prenos zvuku do oblasti prenosu videa; súčasne integruje digitálne Funkcia spracovania signálu a kontrolná funkcia zlepšujú integráciu čipu, znižujú náklady na systém a znižujú spotrebu energie systému. Prostredníctvom akumulácie výrobkov a technológií v počiatočnom štádiu spoločnosť nazhromaždila veľký počet zákazníkov na rozvíjajúcich sa trhoch a má veľký vplyv na trh, čím sa v budúcnosti položil základ pre vstup na trh s inteligentnou dopravou a internetom vecí.

K 30. júnu 2020 má spoločnosť Broadcom Integration viac ako 100 čínskych a amerických patentov, ktoré pokrývajú kľúčové oblasti ako spotreba energie, redukcia šumu, filtrovanie a prebudenie v oblasti vysokofrekvenčných frekvencií, čo odráža silu spoločnosti v technologickom výskume a vývoji ,