Vyberte svoju krajinu alebo región.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Premenné konferencie Apple jar? Čip TSMC AirPods bol údajne podhodnotený

Podľa Ekonomického denníka sa nedávno hovorilo, že sa zvesti o odklade jarnej konferencie spoločnosti Apple alebo o zmene na online. Po znížení zahraničných investícií, ktoré predpovedá predaj iPhone, sa v priemysle hovorí, že spoločnosť Apple zníži počet objednávok na čipy TSMC AirPods, tj z pôvodných 1,2. Počet miliárd sa znížil na 90 miliónov.

Vo všeobecnosti spoločnosť Apple Corporation každoročne organizuje jarnú konferenciu o výrobkoch na konci marca. Trh očakáva, že spoločnosť Apple tento rok uvedie na trh iPhone SE 2, nový iPad Pro a novú generáciu AirPods. S rozšírením novej epidémie korunnej pneumónie v Spojených štátoch však dokonca aj európski zamestnanci hlásili potvrdené prípady. Macworld, zahraničné médiá, ktoré sa špecializujú na spoločnosť Apple, citovali zdroje, ktoré tvrdia, že spoločnosť Apple je znepokojená šírením epidémie, ktorá ovplyvňuje aktivity spojené s vydávaním produktov na jar. Preto je veľmi pravdepodobné, že dôjde k zmenám.

Na druhej strane, spoločnosť Apple nepotvrdila žiadne správy o tom, že spoločnosť Apple mení čas alebo formu konferencie.

Je potrebné poznamenať, že podľa najnovších údajov, ktoré zverejnila Čínska akadémia informačných a komunikačných technológií, boli dodávky iPhone spoločnosti Apple v Číne vo februári iba 494 000 kusov, čo predstavuje výrazný pokles o 60% z 1,27 milióna kusov za rovnaké obdobie. minulý rok.

Pri prudkom poklese predaja iPhone a objavení sa premenných na jarnej konferencii sa ľudia v priemysle začali obávať, že stále sa predávajúce zásielky AirPods môžu mať tiež premenné. V správe sa zdôraznilo, že spoločnosť Apple sa obáva, že šírenie epidémie ovplyvní hospodárske činnosti na celom svete, čo nepriamo ovplyvní predaj výrobkov a že jeho dodávateľský reťazec sa nedá úplne pripraviť a zmontovať. 90 miliónov.

Zároveň zasvätenci priemyslu poukázali aj na to, že dopyt z 5G bude naďalej ťažiť, najmä v odvetví mobilných telefónov si tento rok môže udržať vysoký rast. Ak sa epidémia dá zvládnuť pred koncom marca, očakáva sa, že oprava objednávok AirPods je len krátkodobým javom, ktorý má malý vplyv na výkonnosť TSMC.