Vyberte svoju krajinu alebo región.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Ďalšia armáda spoločnosti Apple objednáva celkovú mobilizáciu Hon Hai, ktorú India pripravuje na výrobu najnovších modelov iPhone

Keďže obchodná vojna je stále na mŕtvom bode, je zrejmé, že spoločnosť Apple vyžaduje, aby továreň Hon Hai India úplne zvýšila svoju výrobnú kapacitu vrátane technológie a kapacity. Tím Hon Hai India dokonca išiel na pevninskú výrobnú linku pre iPhone s indickými zamestnancami, aby trénovali a dosiahli nárok spoločnosti Apple.

Výrobná linka Hon Hai pre iPhone v Indii bola oficiálne uvedená na trh v auguste tohto roku. Keďže však preferenčné vývozné tarify spoločnosti Apple s indickou vládou ešte nie sú dokončené, indickej výrobnej linke Hon Hai pre indický iPhone bude naďalej dominovať domáci predaj v Indii s ročnou výrobnou kapacitou. Iba asi 1 milión kusov.

Po viac ako dvoch mesiacoch sa však má za to, že hoci preferenčné vývozné tarify spoločnosti Apple ešte nedosiahli dohodu s indickou vládou, spoločnosť Apple sa rozhodla požiadať Hon Hai, aby komplexne vylepšil technickú úroveň indickej výrobnej linky. Po dosiahnutí dohody o preferenčných tarifách na vývoz môžete mať kapacitu podporovať export iPhone.

Odborníci v odbore poukázali na to, že Hon Hai Planning, ktorý školí prvú šaržu indických zamestnancov do semenných inštruktorov, súčasná najrýchlejšia škála asi 1 000 ľudí, je priamym doručením do pevninskej výrobnej oblasti. dosiahnuť výsledky.

Okrem výrobných pracovníkov na základnej úrovni chodili dokonca aj na pevninu, aby trénovali. Dokonca aj indický tím v ústredí Hon Hai osobne sledoval indických zamestnancov a zúčastňoval sa na stážích výrobnej linky pre iPhone v pevninskej továrni. Čas bol asi 10 dní až pol mesiaca. Long. Takéto neobvyklé činy tiež prinútili vonkajší svet k názoru, že pokus spoločnosti Apple o urýchlenie indického pokusu bol zrejmý.

Čo sa týka vonkajšieho sveta, aký model telefónov iPhone chce spoločnosť Apple vyrábať v Indii, uviedol zdroj, v súčasnosti vyrába iPhone X, pretože toto je prvý model spoločnosti Apple využívajúci OLED panely, hoci za telefónom iPhone 11 sú dve generácie. Na indickom trhu je to stále relatívne špičkový model a je ľahké ho sledovať.

Keďže indickí zamestnanci boli vyškolení, je zrejmé, že Apple dokonca dôrazne požadoval Hon Hai, iPhone 12 (predbežne pomenovaný), ktorý má byť uvedený na trh budúci rok, a dostupnú verziu iPhone SE2, ktorá sa musí vyrobiť v Indii, keď Hon Hai Výrobná linka v Indii Zameria sa na to, ako umožniť inštruktorom semien v Indii trénovať novú krv, aby účinne zvýšili kapacitu.