Vyberte svoju krajinu alebo región.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Po vstupe spoločnosti Eton Electronics do dodávateľského reťazca spoločnosti Apple sa na Huawei začal obchod s PCB v automobilovom priemysle.

Medzi domácimi dodávateľmi Apple je výrobca PCB Eton Electronics pomerne nízky. Obchod spoločnosti Eton s elektronickými plošnými spojmi bol vyvinutý v oblasti spotrebnej elektroniky a automobilovej elektroniky. Výkonnosť spoločnosti v posledných rokoch vykazuje stabilný trend rastu.

Čistý zisk spoločnosti Eton Electronics však nie je z prvej polovice koncepčných akcií 31 PCB typu A-share 31 vynikajúci; namiesto toho dividendy v prvej polovici roka presiahli 700 miliónov juanov a dividendy za päťročné obdobie kótovania presiahli 2,6 miliardy juanov. Až 277,78% sa spoločnosť Yiyton Electronics stala stredobodom záujmu odvetvia a investorov. Avšak, prečo je výkon všeobecnej Eton Electronics tak „veľkorysý“, stojí za to preskúmať dôvody.

Spotrebná elektronika pre plošné spoje s nepriamou dodávkou jabĺk

Od roku 2014 do prvej polovice roku 2019 miera distribúcie spoločnosti Eton Electronics prudko vzrástla z 28% na 278%. Medzi kótovanými spoločnosťami v reťazci priemyslu mobilných telefónov nie je veľa výrobcov s takýmito dividendami.

Z hľadiska akcionárskej štruktúry spoločnosti Eton znamená vysoký stupeň „práva“ vysoké dividendy a vysoký účinok dividend sa vracia do samotného produktu. Spoločnosť Eton Electronics vstupuje do systému dodávateľského reťazca, ako je napríklad Apple Huawei, čo je tiež veľkým lákadlom. ,

Uvádza sa, že hlavná doska plošných spojov spoločnosti Yidun Electronics sa môže rozdeliť na dvojvrstvové, štvorvrstvové dosky, šesťvrstvové dosky, osemvrstvové dosky a vyššie podľa počtu vrstiev. Tieto výrobky sú široko používané v automobilovej elektronike, komunikačných zariadeniach, spotrebnej elektronike, počítačoch, priemyselnom riadení. A ďalšie nadväzujúce priemyselné výrobky.

V roku 2012 spoločnosť Eton Electronics nastavila v Číne výrobu viacvrstvových dosiek číslo jedna a stala sa hlavným dodávateľom ako Huawei, Flextronics a Jabil.

Potom, v roku 2014, sa spoločnosť Eton Electronics úspešne zapísala na zoznam dodávateľov Apple Top200 a stala sa jedným z hlavných dodávateľov PCB spoločnosti Apple. Hlavnými produktmi sú podporné dosky pre iPhone a iPad a na počítačoch Mac existuje aj malý počet aplikácií.

V tom istom roku bola spoločnosť Eton Electronics kótovaná na burze v Šanghaji a má v úmysle verejne emitovať viac ako 120 miliónov bežných akcií. Výťažok získaný po odpočítaní emisných nákladov sa použije na „ročnú výrobu projektu s viacvrstvovými doskami s plošnými spojmi 1,1 milióna metrov štvorcových“ a „ročnú výrobu 450 000 metrov štvorcových projektu s plošnými spojmi HDI“. “

Je potrebné poznamenať, že v roku 2018 spoločnosť Eton Electronics zmenila projekt HDI na „viacvrstvový projekt dosky plošných spojov s ročnou produkciou 700 000 metrov štvorcových“ a „viacvrstvový projekt dosky plošných spojov s ročnou produkciou 1,1 miliónov metrov štvorcových “. V tomto okamihu spoločnosť Eton Electronics rýchlo rozšírila svoje viacvrstvové dosky plošných spojov zo štyroch a ôsmich vrstiev s cieľom urýchliť hlboký rast dosiek do automobilových obvodov a ďalších oblastí výrobkov.

Automobilový priemysel DPS

Tento priemysel si je dobre vedomý toho, že v prvej polovici roku 2019 sa v dôsledku zmenšujúceho sa vplyvu čínsko-amerických obchodných vojen a následných terminálových elektronických výrobkov spomalila globálna miera rastu priemyslu PCB a spoločnosť Eton Electronics nebola ušetrená.

Podľa finančnej správy spoločnosti Yideng v prvej polovici roka dosiahli tržby 1,45 miliardy juanov, medziročne poklesli o 4,05%; Čistý zisk pripadajúci na akcionárov kótovaných na burze bol 259 miliónov, čo predstavuje medziročný nárast o 2,52%.

Je potrebné poznamenať, že vďaka štruktúre produktu s vysokou pridanou hodnotou čisté ziskové rozpätie spoločnosti Eton Electronics v prvej polovici roka dosiahlo 17,2%.

Medzi nimi sa produkty automobilovej elektroniky a komunikácie s vysokou pridanou hodnotou postupne stali „najvyšším pilierom“ výkonnosti spoločnosti Yideng Electronics v tvrdej konkurencii na trhu a sú tiež dôležitým predmetom podnikania spoločnosti Yidun Electronics.

Za zmienku stojí, že spoločnosť Huawei sa zameriava aj na automobilový priemysel poháňaný novými technológiami, ako sú umelá inteligencia a 5G. V apríli tohto roku spolupracovali spoločnosti Huawei a Dongfeng Motor na vytvorení inteligentného automobilu na medzinárodnej autosalóne v Šanghaji. Vstup spoločnosti Huawei do vyspelej konfigurácie komunikácií vo vozidle, dátových centier 5G a cloudových dát tiež posilní silu dodávateľského reťazca inteligentných automobilov.

Zároveň od roku 2014 si spoločnosť Eton Electronics, ktorá nasadila automobilovú elektroniku, udržiava svoje podnikanie s PCB v automobilovom priemysle ako priemerný ročný príjem vo výške 20%. V roku 2018 to predstavovalo 39% celkových výnosov, čím sa stali Valeo a Delphi. , Bosch, pevnina a ďalší medzinárodní výrobcovia prvej úrovne.

Spoločnosť Yideng Electronics, ktorá sa intenzívne angažuje v oblasti automobilovej elektroniky, sa spolieha na silu ponuky medzinárodných výrobcov automobilov prvého stupňa a úspešne vstúpila do systému dodávok automobilového podnikania spoločnosti Huawei v správnom čase.

Aj keď súčasný automobilový elektronický trh nie je optimistický, poháňaný novými technológiami, ako je umelá inteligencia a jazda bez vodiča, dopyt po automobilových PCB, ako sú automobilové energetické systémy a systémy DAS, sa v dôsledku dopytu po inteligentnej elektronike výrazne zvýšil. , V porovnaní s tradičnou aplikáciou na jeden automobil je plocha plošných spojov 0,5 - 2 m2, luxusné vozidlo je 2 - 3 m2 a plocha PCB nového energetického vozidla je 2 - 4 m2 a oblasť použitia automobilových DPS je výrazne vylepšená. ,

Podľa správy spoločnosti Guojin Securities sa so zlepšením inteligentnosti elektrifikácie automobilov očakáva, že hodnota PCB automobilových bicyklov sa zvýši zo 60 USD za palivové vozidlá na 800 USD za špičkové elektrické vozidlá. Automobilové DPS budú tiež najrýchlejšie rastúcim odvetvím DPS. Jemný molekulárny priemysel. Údaje ukazujú, že odhadovaná veľkosť v roku 2018 je 5,5 miliardy dolárov, čo predstavuje medziročný nárast o 3,8%. Očakáva sa, že do roku 2020 sa zvýši na ročnú mieru rastu 3% na 59 biliónov dolárov.

V tejto súvislosti, ako hlboko zakorenené pole elektronických PCB v automobilovom priemysle, sa spoločnosť Eton Electronics tiež zhodovala s touto vlnou dividend. Nemalo by sa však prehliadať, že jedna strana predstavuje veľkú dividendu, zatiaľ čo hlavný akcionár „Yidun Investment“ naďalej znižuje svoje podiely. Je potrebné venovať pozornosť tomu, ako spoločnosť Yideng Electronics stabilizuje svoju pozíciu v oblasti DPS a rozširuje svoje výhody v oblasti DPS v automobilovom priemysle.