Vyberte svoju krajinu alebo región.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Séria 1422 25 G SFP28 Priame pripojenie zostáv káblov z medi

Image of 3M logo

Séria 1422 25 G SFP28 Priame pripojenie zostáv káblov z medi

Zostavy pasívnych medených káblov rady 3M ™ 1422 pre aplikácie SFP28 sú nákladovo efektívne riešenia I / O, ktoré ponúkajú vynikajúcu smerovateľnosť, nízky výkon a latenciu

3M 25G SFP28 priame pripojenie medených káblových zostáv, séria 1422, sú pasívne medené káblové zostavy, ktoré využívajú technológiu dvojitého axiálneho kábla 3M. Vytvárajú vysoko flexibilné, skladacie a výkonné riešenie s šírkou pásma až 25 Gb / s pre pripojenie serverov, prepínačov, úložných zariadení a iných vysokorýchlostných zariadení. Káblové zostavy 3M & SFP28 (séria 1422) poskytujú dátovú šírku pásma až 25 Gbps (1 Gbps x 25 Gbps na kanál) pre dĺžky do 2 metrov s 30 AWG a od 2 metrov do 4 metrov s 26 AWG.

Tieto zostavy sú navrhnuté tak, aby spĺňali priemyselné protokoly definované v normách IEEE 802.3by, SFF-8431 a 25G Ethernet. Okrem toho boli tieto zostavy testované na modulu PlugFest Interoperability Open Systems (UNH-IOL). Tieto káblové zostavy sa zvyčajne používajú v sieťových aplikáciách dátových centier alebo vysokovýkonných výpočtových aplikáciách, ktoré vyžadujú väčšiu šírku pásma.

3M pasívne medené káblové zostavy pre aplikácie SFP28 sú nákladovo efektívne riešenia I / O, ktoré ponúkajú vynikajúcu smerovateľnosť, nízky výkon a nízku latenciu. Sú vybavené skladacím, flexibilným tenkým káblom, ktorý umožňuje tesné ohyby na konektore a stohovanie káblov pre menšie zväzky.

Vlastnosti a výhody
  • Vylepšené riadenie káblov
  • Zlepšená funkčnosť pomocou ľahkých, flexibilných káblov
  • Efektívne smerovanie káblov s pravými ohybmi a záhybmi
  • Vyžaduje menej priestoru pred portom, čo umožňuje zatvorenie dverí rack
  • Stohovateľnosť vytvára tesnejšie káblové zväzky, ktoré pomáhajú minimalizovať prekážky prietoku vzduchu
aplikácia
  • Server-server
  • Switch-to-switch
  • Switch-to-servera
  • Server-to-storage